Armello MAC, PC, PS4

Trónok harca állatokkal.
1619456400

Íme, a Games with Gold májusi felhozatala

A hétvégén már belépünk a májusba, ezért időszerűnek látta a Microsoft, hogy elárulja, milyen ajándékjátékokkal készül a következő hónapban bővíteni az Xbox Live Gold és a Game Pass Ultimate előfizetőinek gyűjteményét.
1596038400

Felkarolt három stúdiót a Private Division

A Take-Two kisebb, általában indie játékok kiadásával foglalkozó leányvállalata, a Private Division három stúdióval kötött megállapodást. Az ő felügyeletük alatt készülhet a Moon Studios, a Roll7 és a League of Geeks következő alkotása.
1537945200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem panaszkodhatnak a játékosok, tartalmas hetünk van játékmegjelenések tekintetében. Szokásunkhoz híven összeszedtük, hogy mire számíthattok ezekben a napokban.
1472566560

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolták a hónap végét a tisztelt fejlesztők és kiadók, a kötelező indie-dömping mellé pedig néhány nagyobb falat is jutott a hétre. Kiegészül a World of Warcraft és a Fallout 4, valamint visszatér a Resident Evil 4 is.
1441036800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten ütős hétnek nézünk elébe, az ősz első hetére több izgalmas megjelenést is összesűrítettek nekünk a kiadók. A főszerepet persze a Metal Gear Solid V és a Mad Max kapja majd.
1432724425

Armello - Game of Thrones állatokkal

Fantasy táblajátékon dolgozik a League of Geeks csapata. Az Armello leginkább a Trónok harcához hasonlít majd, a hatalmi harcokra koncentrál, de a szereplői különféle állatok. A cím szeptemberben érkezik PC-re és PS4-re,