Holnaptól korai hozzáférésű a Scavengers

  • Írta: gorien
  • 2021. április 27.
  • Korai verzió
Link másolása
A 343 Industries-veteránokkal alapított Midwinter Entertainment a csapatalapú lövöldéket egy sandboxosabb megközelítéssel próbálja feldobni. Miközben guberálnak és küzdenek a helyi vadvilággal, a játékosok egymásra is vadásznak.

A Midwinter Entertainment három éve mutatta meg először első nagyszabású alkotását, a Scavengerst, amely a Halo 5 Warzone játékmódjának továbbgondolása. A játék tavaly megkezdte a zárt bétatesztelést, és mostanra ért el arra a pontra, hogy a fejlesztők szélesebb rétegnek is hozzáférhetővé tegyék a holnaptól induló PC-s korai hozzáféréssel.

A Scavengersben egy fagyott jövőben kell boldogulnunk háromfős csapatunkkal, amit túlélőspecialisták alkotnak, változatos képességekkel felvértezve. Miközben a többi játékossal versengünk, több száz, AI irányította lénnyel is szembetalálhatjuk magunkat. A játékban nemcsak lövöldöznünk kell, de túlélnünk is, például pusztító jégviharokat – ezek elől fedezékbe menekülhetünk, vagy stratégiai előnyként is tekinthetünk rájuk.

A Scavengers free-to-play lesz, ráadásul PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is várható, ám azokhoz dátumunk még nincs.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...