Scavengers PC, PS4, XBOXONE

A Halo és a Battlefield veteránok multiplayer túlélő-lövöldéje.

A Scavengers leáll anélkül, hogy valaha is elhagyná az early accesst

A Scavengers early access-játékként indult a Steamen és az Epic áruházában is, és bár akkor elég jó fogadtatásban részesült, azóta sem sikerült tartós közönséget találnia.

Lefújták a Scavengers konzolos portjait

A Midwinter Entertainment tavaly küldte early accessbe sandboxos lövöldözős játékát, de a terveik között szerepelt a konzolokra portolás is. A stúdiót most eladták, és ezzel az átiratoknak is lőttek.

Holnaptól korai hozzáférésű a Scavengers

A 343 Industries-veteránokkal alapított Midwinter Entertainment a csapatalapú lövöldéket egy sandboxosabb megközelítéssel próbálja feldobni. Miközben guberálnak és küzdenek a helyi vadvilággal, a játékosok egymásra is vadásznak.

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!

Újra mozog a Scavengers

A Halo 5 Warzone nevű játékmódjából kinőtt Scavengerst halós veteránok készítik, köztük Josh Holmesszal. Az IGN-nek hála most új felvételeket kaptunk a túlélőjáték működéséről, amiben mindenki mindenki ellen van.

E3 2019: Vadonatúj előzetesen a Scavengers

Végre játékmenet-pillanatokkal tarkított előzetessel jelentkezett a Halo egykori alkotója, Josh Holmes és a Midwinter Entertainment fejlesztésében készülő Scavengers.

TGA 2018: Filmes traileren a Scavengers

A Midwinter shared-world koncepcióra épülő lövöldéje egy izgalmas filmes előzetest kapott a díjátadó során. A zord havas környezetben a harcok mellett a túlélőelemek dominálnak majd a jövőre érkező Scavengersben.

Scavengers - kooperatív TPS a Halo alkotóitól

Miután a 343 Industries egykori fejese, Josh Holmes elhagyta a csapatot, új stúdiót alapított Midwinter Entertainment néven. Első projektjük egy hatalmas, dinamikus világban játszódó TPS lesz Scavengers címmel.