Sherlock Holmes: Chapter One - újabb Q&A

  • Írta: gorien
  • 2021. április 27.
  • Videó
Link másolása
A Frogwares képviseletében Sergey Oganesyan újra összeszedte a leggyakrabban felmerülő kérdéseket a Sherlock Holmes: Chapter One-nal kapcsolatban. Választ kapunk arra, hogy ki Jon, lesz-e folytatás, és hogy terveznek-e más platformokkal is.

Legutóbb végre gameplay előzetesen is megmutatta a Frogwares, hogy mire számíthatunk a Sherlock Holmes: Chapter One-tól, de előtte útnak indított egy fejlesztői kérdezz-felelek sorozatot. Ennek jelent meg most a második része, amelyben újabb, a közösséget foglalkoztató kérdéseket válaszolnak meg.

Így szóba került Jon, Sherlock legjobb barátja és társa ebben a kalandban, ahogy az is, hogy a Holmes-mitológia néhány további karaktere is beköszön majd – hogy kik, az egyelőre titok. Megtudtuk, hogy mivel Sherlock még karrierje elején jár, így a megfigyelőképessége sincs még ereje teljében, és habár az arroganciája már megvan, a következtetései nem lesznek automatikusan helytállóak.

A harcról kiderült, hogy az csak az olyan szegmenseknél lesz opció, ahol a sztori megkívánja (ergo nem lőhetünk le kedvünkre mindenkit a szigeten), de ha gyilkolunk, annak kihatása lesz másra is, például Jon és Sherlock kapcsolatára. A fejlesztők azt is elárulták, hogy nem azért Chapter One a játék alcíme, mert egy sorozat kezdődarabja lenne, valamint azt is, hogy egyelőre a PC-t, valamint jelen- és újgenerációs konzolokat célozzák, de idővel a Stadia és a Nintendo Switch is szóba kerülhet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...