Nyáron jön a Jedi: Fallen Order next-gen kiadása

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Hivatalos megerősítést nyert a korábban szárnyra kapott pletyka, miszerint jön a Star Wars Jedi: Fallen Order újgenerációs verziója. Most már tudjuk, hogy idén nyáron érkezik az update, de a tartalmát sajnos továbbra is homály fedi.

Múlt hónapban szivárogtatta ki egy német korhatár-besorolásokkal foglalkozó oldal, hogy a PlayStation 5 és az Xbox Series X/S erejéhez igazított kiadást kap a Star Wars Jedi: Fallen Order - nemrég pedig hivatalosan is be lett jelentve a next-gen verzió.

Ettől függetlenül továbbra is csak annyit tudunk biztosra, hogy az új kiadás valamikor a nyár folyamán érkezhet, és akinek már megvan a játék PS4-re vagy Xbox One-ra, azok ingyenesen frissíthetnek az újgenerációs változatra. Arról ezúttal sem esett szó, hogy miben fog különbözni a friss kiadás a játék legutóbbi next-gen update-jétől, csak ahogy Yoda mondta: "There is another."

14.
14.
delphijos
#13: Engem egyedül a csúszós / ugrós ügyességi részek bosszantottak kicsit, mert meggyőződésem hogy ott valami nem stimmelt az irányítással.
13.
13.
kryszisz
#12: Én azt szerettem talán a legjobban a Fallen Orderben, hogy a főszereplővel együtt én is úgy éreztem, hogy fejlődöm, ahogy haladok előre a sztoriban. Én szeretem a soulslike stílust (mondjuk jó nem vagyok benne, de szeretem), de őszintén szólva eléggé arcul csapott a játék nehézsége az elején, na sanszosan nem azért, mert nehéz is volt (pláne, hogy közepesen vittem), hanem mert szimplán nem erre készültem, holott hallottam, hogy miből merített. Aztán ahogy kiismertem az ellenfelek mozgását, jöttek az új képességek egyre jobban élveztem a haladást, egyre gördülékenyebben ment a kaszabolás, és így egyre jobban tetszett az egész. Az már csak a hab volt a tortán, hogy sztori és karakterek szintjén lazán köröket vert a teljes új trilógiára - bár nehéz dolga mondjuk nem volt. KotOR esetében én is tartok attól, hogy a harcrendszert átalakítják valami Inquisition féle 2 gombos baromsággá, de azért remélem, hogy nem így lesz. Annyi eszük meg talán a fejlesztőknek is van, hogy tudják, ha a sztorit megbolygatják, a f@szuknál fogva akasztják fel őket a rajongók:D
12.
12.
#11: Minden esetre én nagyon tudom értékelni, hogy ez a játék létezik. Szerintem a grafikai stílus és az egyéb gag jól állt a Fallen Order-nek. Bevallom, hogy a legelső és egyetlen végigjátszásomban kicseréltem a hős Cal ruháját egy nexus-ról szedett Kyle Katarn moddal XDD. És tudod mit mondok? Szerintem elég jó kis játék volt és hiába utálom a dark souls szerű éledéseket, nekem ez így totál bejött és mindegy lett volna a skin, ha nem lett volna jó a játék. Tényleg remeg az ujjam az újrajátszáson.

Kotor ügyben meg nem tudom mi lesz. Full remake király, de az a harcrendszer szerintem ma már nem lesz benne, hanem valami akciós meg gamepad-es dolog lesz helyette. És ez a dolog a legjobb hozzáállás mellett is csak 50%, hogy jó ötlet. Ha meg a sztoriba és karakterekbe is belekevernének, akkor meg kb csak a mentolos bukta evő verseny győzteseinek fog tetszeni. Mármint bírom én a jópofa játékokat, de a jókat még jobban szeretem.
11.
11.
kryszisz
#10: Én amúgy pont így vagyok a cikkben szereplő játékkal. Szerettem, platináztam, és igen, így kell kinéznie és működnie egy fénykardozós, kaszabolós gémnek 2019-ben (akkor jött ki ugye?), de basszus, akkor sem egy Jedi Academy, amit volt, hogy egy héten 3x is végigtoltam. De említhetném a KotOR-t is, ami annyira kedvenc, hogy nálam jelenleg a legvártabb játék a - állítólagos - remake, amiből még igazából semmit sem láttunk, de akkor is.
10.
10.
#8: Az az igazság, hogy ugyan ilyen kérdésem vannak nekem is, hogy "hol vannak ma már?" Viszont azért érdemes gondolni arra is, hogy sok régi "olyan" játék azért volt olyan jó élmény, mert fiatalabbak voltunk és akkor láttunk először dolgokat. Pl anno a Stalker zsír durva jó volt és ripityára játszottam magam vele olyan szinten, hogy a több rész végére kicsit meg is untam. Az óta sem játszottam olyannal, de egyszer csak a Metro Exodus-szal igen. Bármilyen szép és jó is volt, soha nem volt olyan élmény számomra, mint a Stalker. Szóval látott az ember már sok játékot és hiába lehet egy újabb cím egy újabb generációnak még meghatározó, nekünk, akik élőben nyomtuk az ilyen megjelenéseket fiatalon, mint Silent Hill, vagy God of War, azért más elképzeléseink vannak arról, hogy milyen egy jó játék a saját korában.

Én is úgy látom, hogy marha fantáziátlan a helyzet a remake és reboot fronton, de a tulajoknak ingyen osztott next gen verziókon pont nem érdemes kiborulni.
9.
9.
FiveSalmon69
#6: Nem értem a problémád. Egyrészt ingyenes lesz a next-gen frissités, másrészt rengeteg olyan játék van ami megérdemelné meg ha előző generációs is, (lookin at you bloodborne) harmadrészt jön egy csomó új játék a next gen konzolokra.
8.
8.
PS4jacksony
#7: Nem is arról van szó nincs mivel játszani de hol vannak ma már az olyan Grandiózus új címek mint anno a Sillent Hill - God Of War - vagy az általam nagyon kedvel Fatal Frame ?

Tényleg már itt is az lesz mint a zeneiparban ? A régi slágerekből élnek a mai előadók ?

A legjobbakat igen remastereljék semmi gondom vele de egy Last Of ust ? Ennek mi értelme ? Új és igazán izgalmas történet alapú játékok meg sehol nincsennek már vagy csak alig .... Ne felejtsük el azt sem majd 30 ropi lesz az új genen egy game nagyon megfogja nézni mindenki miért ad ennyi pénzt én személy szerint az egy kezemen meg tudom számolni jelenleg ....
7.
7.
delphijos
#6: Egy ilyenben kb. annyi munka van ami egy új cím fejlesztési idejéhez képest kb. nulla. Ezek amúgy még csak nem is remaster-ek. Ja, és nem szabad elfelejteni ( amellett persze hogy olcsóbb a fejlesztőknek egy remaster mint egy új IP ) hogy azért ezek nem feltétlen arról szólnak hogy aki már játszott vele vegye meg megint vagy ezzel kell megint játszania ( aki megteszi, az ő döntése ) hanem mindig vannak új játékosok. Egy csomó lesz akinek ez lesz az első konzolja…. Persze nem vagyunk egyformák, meg az játékkal tölthető idő is más, de nekem eleve a töredékére van időm ami megjelenik… nem tudom ki az aki szerint ezek miatt nincs elég cím, és nem tud mivel játszani…
6.
6.
PS4jacksony
Kicsit soknak tartom már ezt ,hogy mindent remasterelnek
Next -genesítenek értelme szerintem nem sok van .
Az ebbe fektetett energiát új címekbe kellene alkalmazni gondolom senki nem akar a next gen konzolján ugyanazokkal a játékokkal játszani amit már PS4 en is végigjátszott és még fizessen is érte ?
5.
5.
delphijos
#4: Itt le van írva hogy a már kiadott patch mit módosít:

https://www.ea.com/games/starwars/jedi-fallen-order/news/next-gen-optimization-update

Lehet hogy a dinamikus felbontás felmegy kicsit magasabbra, de kb. ennyi. Gondolom most majd jön RT, stb….
4.
4.
delphijos
#3: A grafika MINŐSÉGE semmit nem változott. A játék gördülékenyebben fut ( bár One X-en se volt gondom ) de ennyi.
3.
3.
Codehook1337
#2: Azota van series 4k patch is. Szoval mar meg szebb. Nem is ertem ezt a kiadast. Valszeg raknak bele valami extra tartalmat is.
2.
2.
mohaneji
Előző xboxon kezdtem el játszani vele mikor megjelent,és annyira akadt a bolygó választó menü, hogy inkább félre tettem. Decemberben vettem series Xet és ez volt az első amit elővettem és szerintem nagyon jól néz ki és gyors is. Kíváncsi vagyok mennyire lesz jelentős a különbség.
1.
1.
crytek
Remélem nem szedik ki addig az ea playből..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...