Júniusban rajtol a Burning Crusade Classic

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Hamarosan szintet lép a World of Warcraft Classic, hiszen június elején a The Burning Crusade kiegészítő is megérkezik a régi-új MMORPG-hez. A játékosok ennek ellenére maradhatnak az alapjátéknál is.

Magyar idő szerint június 2-án, pontban éjfélkor élesedik a World of Warcraft Classic első kiegészítője, a Burning Crusade Classic, amely a már ismert módon magával hozza a blood elf és a draenei fajokat, ezenkívül pedig kapunk új területeket, repülő hátasokat és PvP arénamódot, miközben a szintsapka a hetvenedik szintig tolódik ki.

A Burning Crusade Classic az összes World of Warcraft-előfizető számára felár nélkül elérhető lesz, de természetesen dönthetnek úgy is a játékosok, hogy nem kérnek a kiegészítőből, és inkább megmaradnak a mezei World of Warcraft Classicnál. Erről május 18-tól kapunk lehetőséget, akkor kezdődnek ugyanis az expanziót felvezető tevékenységek, így többek között már ekkor megalkothatjuk az új fajokat képviselő karaktereinket, és a kezdőterületeket is felfedezhetjük velük.

Aggodalomra semmi ok, a Blizzard azért biztosít lehetőséget arra, hogy fizessünk a Burning Crusade Classic érkezése kapcsán. Harmincöt dollárba kerül az a "klónozó", amely lehetővé teszi, hogy a kiegészítővel szerelt és a kiegészítőmentes szervereken is továbbvihessük a karakterünket, míg a Dark Portal Pass jóvoltából az egyik karakterünket kapásból az 58. szintre tápolhatjuk. Ez utóbbiból egy 70 dolláros gyűjtői kiadás is érkezik, amely mindenféle ingame tartalmat és harminc nap játékidőt is magába foglal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...