Új előzetesen a Final Fantasy VII Remake Intergrade

  • Írta: gorien
  • 2021. május 7.
  • Videó
Link másolása
A Square Enix egy teljes livestreamet szentelt készülő battle royale lövöldéjének, a The First Soldiernek, de azon túl, hogy abból bőséges gameplayt mutatott, még a Final Fantasy VII Remake Intergrade új előzetesének is szorított helyet.

A Square Enix februárban leplezte le a Final Fantasy VII Remake Intergrade-et, ami a remake next-gen konzolokra írt változata lesz. Nemrég részletesebben is láthattuk, pontosan milyen fejlesztésekkel fut majd a játék PlayStation 5-ön – a Sony konzolja legalább hathónapos exkluzivitást élvez majd.

A június 10-én megjelenő Integrade egy új epizódot is kap a vizuális szépülés mellett, amelyben Yuffie Kisaragi és Sonon Kusakabe a Shinrához tör be egy nagy erejű anyagot keresve. Az előzetesben a Fort Condor is helyet kapott, ami egy taktikai minijáték lesz az új epizódon belül.

A játék új előzetese a Square Enix livestreamjén debütált, amelynek a sztárja egyébként a Final Fantasy VII: The First Soldier volt, a népszerű sorozat mobilokra készülő, battle royale spin-offja. Ebben a Final Fantasy VII eseményei előtt járunk harminc évvel, és a SOLDIER nevezetű program egyik szuperkatonájaként kell bizonyítanunk rátermettségünket.

A livestream apropója az volt, hogy hamarosan kezdetét veszi az idén várható játék első bétatesztje: június 1. és 8. között fog futni, igaz, egyelőre kizárólag Észak-Amerikában és Japánban. Ha viszont érdekel a játék, egy közel egyórányi gameplayt így is láthatsz belőle, hála a Square Enix műsorának.

1.
1.
nemfontos
Hát... ezért nem játszanám újra, majd a második felvonást inkább, ha elkészül... de az biztosan nem ebben az évben lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...