Next-gen frissítést kap a Remnant: From the Ashes

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 9.
  • Letöltés
Link másolása
Tegnap közölte a jó hírt a Gunfire Games, hogy jövő hét csütörtökön egy ingyenes update érkezik a Remnant: From the Asheshez, ami PlayStation 5-ön és Xbox Series-konzolokon is 60 fps-re tekeri fel a játék képfrissítését.

Az újgenerációs konzolokon hamarosan még pörgösebb lesz az akció a Remnant: From the Ashesben, ugyanis május 13-án egy friss javítás keretei között 60 fps-re emeli a Gunfire Games a képkockaszámot a lőfegyveres soulslike-játékában.

Jövő hét csütörtöktől tehát Xbox Series S-en már 1080p-s felbontás és 60 fps mellett mehet a küzdelem a Root ellen. Természetesen az Xbox Series X- és PlayStaion 5-tulajok sem maradnak ki a jóból: az utóbbi két gép birtokosai választhatnak majd a 1080p/60fps és a 4K-s felbontás között, de azt érdemes észben tartani, hogy a második esetben számolniuk kell a 30 fps-re való korlátozással.

A Remnant: From the Ashes egyébként pont az említett napon kerül majd bele a PC-s, valamint az xboxos Game Pass kínálatába is - míg a playstationös kollégák a tavasz elején bővíthették ki vele a gyűjteményüket a PS Plusra előfizetve.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...