Majdnem elveszett a Prey 2

  • Írta: Daks
  • 2007. április 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Kis híján odaveszett a teljes Prey 2. Pénteken kigyulladt a Human Head-nek otthont adó irodaépület, a fejlesztés alatt álló játékot csak a szerencse mentette meg.
Kis híján odaveszett a teljes Prey 2. Pénteken kigyulladt a Human Head-nek otthont adó irodaépület, a fejlesztés alatt álló játékot csak a szerencse mentette meg.

Az éjszakai tűz az épület egy másik részében keletkezett, de majdnem elérte a Human Head programozóközpontot is. Az oltás során elázott szinte az összes számítógép és bútor, de a fejlesztés alatt álló Prey 2-t sikerült megmenteni. Személyi sérülés nem történt, az adatvesztés elhanyagolható, az egyetlen gond, hogy a srácoknak most új iroda után kell nézniük - tudtuk meg a tegnap közzétett sajtójelentésből.

A játék munkálatait ez nem nagyon érinti, maximum egy hét kiesés várható, ami ugyebár behozható néhány éjszakába nyúló túlórával. Nagy szerencse volt, hogy a tűzoltók időben a helyszínre értek, és sikerült megfékezni a lángokat, különben most temethetnénk ennek a nagyszerű játéknak a folytatását. Az épületben összesen 750 ezer dollár kár keletkezett.
13.
13.
Utys
Számomra langyos volt az első. Átmeneti szórakozás. Kiváncsi vagyok a kettőre.



Aki meg azt sajnálja, hogy nem veszett oda, annak kívánom, hogy valamilyen izzadságos munkája váljön köddé és megtudja milyen szar érzés. Jó fej dolog azon bánkódni, hogy ez nem esett meg a srácokkal.
12.
12.
fojesz
Miért nem a 3DRealms irodája égett le? Legalább tudták volna mire fogni a DNF késését... :P
11.
11.
Alhun
Nekem kifejezetten tetszett az első rész. Amikor szídjátok azt, hogy nem lehet benne tartósan meghalni, arra is gondoljatok, hogy ez egy lassabb gépen nagyon jó tud lenni, hogy nem kell fél órákat várni, hogy újratöltsön a játék, mert meghaltál.

A játékidővel kapcsolatban:

Tudom, van aki ezt a játékot 2 nap alatt kijátsza, utána röhögve dobja félre, mert neki ez túl rövid. DE vannak olyanok is, akiknek nincs idejük sokat játszani, azoknak meg saját példámból tudom, hogy pont elég ez a játékidő.

Egy szó, mint száz, én örülök neki, hogy nem veszett oda a második rész.
10.
10.
kenny22
akkor a többség le se szarja ezt a hírt nem?
9.
9.
air 2
"Egy FPS,amely a feje tetejére állította a műfajt".Sok újdonságot az első sem adott.Nekem nem jött be.Hát nem várok sokat a másodiktól sem.
8.
8.
fojesz
Nekem az első tíz percéhez volt szerencsém - addig tetszett. :)
7.
7.
KD
nkem nincs meg az 1 de a demót nyomtam, és az bejött ez szubjektív. Fölös oltani csak azér mer ez ezt gondolja az meg azt... ha oltassz azér mer vlki mást gondol az a (szupernagy)fasság, mer ugyse fogja meggondolni magát és te se érzed jobban magad... ennyi gyerekek.
6.
6.
FNorberto
Bund:kemyénen megmondtad.....gyökér:D
5.
5.
Daks
bund ez nagyon gyenge oltas volt...
4.
4.
kenny22
ezeak a vélemények... hát az 1 tényleg nem valami nagy szám mert fél óra után szarrá lehet unni de hátha a 2. rész jobb lesz és érdemes volt megmenteni a srácoknak a projektet
3.
3.
Glek
Nekem nagyon tetszett az első :P Bekerült a legjobbak közé... a játék istenek közé csak azért nem mert oda csak multisok jutnak be... XD ráadásul még rövid is volt nagyon... Nade majd a 2
2.
2.
felegyi
Lehet hogy a 2 jobb lesz!Reménykedjünk!
1.
1.
naval
nem lett volna kár érte.

nekem se tetszett az első.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...