Jó darabig hiánycikk lehet még a PlayStation 5

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 10.
  • Biznisz
Link másolása
Noha a Sony Interactive Entertainment elnöke nemrég bizakodó volt, és azt remélte, javulni fog a helyzet, a cég pénzügyi igazgatója szerint a jövő évig hiánycikk lehet az ötödik generációs PlayStation.

A Bloomberg értesülései szerint a Sony pénzügyi igazgatója, Hiroki Totoki nemrég arról beszélt elemzői körökben, hogy 2022-ig húzódhatnak a PlayStation 5 készletproblémái: "Nem hinném, hogy enyhülne a kereslet idén, és még ha jóval több gépet is biztosítanánk be és sokkal több egységet tudnánk gyártani jövőre, akkor sem tudnánk tartani az iramot."

A Sony az április elején kezdődött üzleti évben 14,8 millió PlayStation 5-ön szeretne túladni egyébként, miután március 31-ig 7,8 millió egység talált gazdára világszerte - valamivel több, mint a PlayStation 4-ből ugyanennyi idő alatt. Noha Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment vezetője korábban optimistán úgy nyilatkozott, hogy hónapról hónapra enyhül a készlethiány, és az év második felére lényegesen egyszerűbb lesz hozzájutni az új konzolhoz, úgy tűnik, a helyzet normalizálódására egy darabig még várnunk kell.

78.
78.
ZsozeApa
#44: Nekem megérte csak a demon soul miatt mert sosem játszottam vele. A returnal is beszív/at/ót rendessen. 35 órám van eddig ben és goty.Hardcore cuccmóker a játékmenet a ds rezgőivel meg ravaszaival....huh.Eddig egy játék se adta ezt vissza. Hogy érzem a játékot.Kár hogy réteg mert í-gy nem biztos hogy jön folytatás. Miles Pókemberel nem játszottam, nem tudom lenne-e akkora különbség az ps4 pro original pókember és a ps5 MM között hogy megérje?...
77.
77.
Guba32
#76: Reméljük egyszer majd mindenki megtanulja elválasztani az ocsút a búzától.;)
76.
76.
Ooorky
#75: Ön egy igazi árja.
73.
73.
Guba32
#69: Bár éveken át küzdött (jó,csak most regisztrált tudjuk),de ebből a Saulból is Pál lett,megtért végre.
71.
71.
delphijos
#68: Hát full HD tv mellé tényleg nem feltétlen kell rohanni nextgen konzolért. Én se azért váltottam mert százával áltak a játékok amikhez kell, csak az X-nek lett helye, van BC szóval nem “bukok” semmit, időben rendeltem, és meg nem bántam. Már csak az SSD miatt is jobb az élmény. És azért a frissített game-ek is jobban néznek ki. Ez is egyéni preferencia kérdése hogy kinek mi az a pont amikor már úgy érzi érdemes váltani….
68.
68.
JohnSpartan
#64: Én szerintem ha kibírja a PS4-em akkor megvárom a slimet vagy akár milyen új verzió is fog kijönni késöbb PS5-ből. Úgy sincs se felhozatal se semmi amiért én futnék a bóltba előrendelni. Nah meg + TV is kell hozzá és jelenleg teljesen elégedett vagyok a mostani Full HD TV-mel. Kell a francnak az új gen jelenleg.
66.
66.
delphijos
#65: És ? Minderről IS van video

https://youtu.be/4Es97V0j-zY
65.
65.
Fata Morgana
#64: Persze én tévedek, néktek van igazatok.
Azért ez nem hinném hogy ez hazugság, de lehet hogy az, mert én linkeltem.

https://www.youtube.com/watch?v=MRCokniOHzM&t=14s
64.
64.
delphijos
#63: Öten ? Azta. Mondjuk azért ez messze van a “tervezési hibás, gyorsan csinálni kell valamit”-től. Egész biztos box-ból is jön majd revízió. Én nem mondom hogy ne várjon akinek nem sürgős, csak azt hogy mindig mindenből jön jobb később…. Ezt mindenki döntse el maga.
63.
63.
Fata Morgana
#33: Itt olvastam + erre a hírre kb. min 5-en reagáltak a youtube-on.

https://www.gamestar.hu/hardver/ujratervezik-a-ps5-ot-de-nem-ugy-ahogy-gondolnad-293948.html
61.
61.
Ooorky
#58: Ha pöstre keveredek megejtem a dógot ;-)

#60: nyugalom már, még a végén agyvérzést kapsz egy kis online unaloműzés miatt XD
59.
59.
Aanash
Mire elèrhetővè válnak a masinák gond nèlkül, az addig már megjelent játèkok árai is lejjebb mennek a használt piacon, vagyis nekem csak jó lesz.
Rèszemről nincs itt semmi problèma.

Azt sem èrtem minek feszengeni, úgysincs olyan játèk ami meghajtaná a ps5-öt.
Ráèrünk.
58.
58.
delphijos
54.
54.
delphijos
#47: A cinikus “lássuk ki ugrik rá” kommentjeid mellett elférnek az enyémek is. Én egyáltalán nem vagyok ideges ( csinálom a hasi légzést ) , senkit se akarok megregulázni, beírom a véleményem a lommentedről ahogy te is… mondhattom én is hogy a te kommentjeid ugyanúgy cinikusság mögé bújtatott okoskodások, csak úgy gondolod hogy ezzel a stílussal “jól leoltod” a másikat, lássa mindenki hogy mennyivel felsőbbrendű a véleményed.
53.
53.
frankdelgado
#52: Ja áprilisi regisztráció, így már érthető. Szóval egy troll trollkodással gyanúsít? Végül is a legjobb védekezés a támadás :)
52.
52.
Ooorky
#51: Próbál óvatosan fogalmazni 5 bannolás után XD
50.
50.
nemfontos
#46: Köszönöm az értékes hozzászólást.
49.
49.
RootKiskacsa
#41: Mindenki azt csinál amit akar. Nekem tökmindegy. Én csak azt mondom, hogy aki megteheti az vegye meg némi "sürgősségi" felárral. Ez főleg azoknak szól, akiknek semmilyen rendelésük nincs, vagy hiába van, ha nem Sony partner bolttól rendelte (pl Alza). Mivel beláthatatlan időn belül nem látszik rendeződni a helyzet, ezért szerintem némi többletet akár megérhet a dolog.
47.
47.
frankdelgado
#44: Te valami rendvédelmi szerv dolgozója lennél, hogy ennyire meg akarsz itt regulázni mindenkit? :) Eszmét cserélünk, cinikusan leoltjuk azt, aki kretén módon kommunikál a másikkal ésatöbbi..Ha meg idegesít, javasolom a helyes hasi légzés gyakorlását, módfelett nyugtató hatású tud lenni.
46.
46.
Ooorky
#40: Na ez még szarabb volt, ne erőltesd.
45.
45.
Oistrakh01
Remélem a következő ps5 kiadással már elérik majd a series x erejét
44.
44.
delphijos
#35: Csak nem értem mit kell ezen rugózni ennyit ? Ki mondta hogy vegyél PS-t ? Vagy bárkinek ? Senkinek se tartanak a fejéhez pisztolyt. Mindenki eldöntheti mi éri meg neki jobban. Én már leírtam hogy nekem megéri a GPU. És ? Nem vagyunk egyformák. Te is ugyanazt csinálod, cinikusan ugyan, de azt magyarázod hogy a GP ( és persze a box ) MINDENKINEK a tökéletes választás lenne, és az a hülye aki máshogy dönt….
43.
43.
nemfontos
Azt még hozzátenném, hogy a 30 000 ft -os játékárakkal én sem vagyok kibékülve. Ennyiért egészen biztos semmit nem fogok megvenni. Nincs az a játék amiért megtenném. Az első leárazásig tehát semmit sem. Bár a manapság, ahol olyan játékok kerülnek véglegesként a polcokra amiket korábban még a bétából sem engedtek volna ki, nem is baj ha várakozunk kicsit rájuk.. :)
42.
42.
nemfontos
#39: A box egyébként tényleg érdekes kérdés. Ha valakinek van egy hatalmas 4k -s tv -re, akkor talán... érdemes vennie sx -et. De az ms üzletpolitikája látszólag az, hogy még hosszú ideig minden menjen rendesen a one -on is, tehát kiugróan nagy előnyt látszólag nem fog kapni a series egy jó darabig semmivel sem. Ha pedig így van, akkor a box tulajdonosoknak nem sok okuk van kapkodni az új gépért. Kb az "erős pc, erősebb pc" esete. Ha megy minden a régin, minek kellene az új? Majd ha bedöglik a one...
41.
41.
nemfontos
#38: Vagy rendelje meg, és várjon még pár hónapot. Nekem is van már minden létező boltba megrendelésem. Valamelyikbe majd jön egy darab ami rám vár...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...