Jó darabig hiánycikk lehet még a PlayStation 5

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 10.
  • Biznisz
Noha a Sony Interactive Entertainment elnöke nemrég bizakodó volt, és azt remélte, javulni fog a helyzet, a cég pénzügyi igazgatója szerint a jövő évig hiánycikk lehet az ötödik generációs PlayStation.

A Bloomberg értesülései szerint a Sony pénzügyi igazgatója, Hiroki Totoki nemrég arról beszélt elemzői körökben, hogy 2022-ig húzódhatnak a PlayStation 5 készletproblémái: "Nem hinném, hogy enyhülne a kereslet idén, és még ha jóval több gépet is biztosítanánk be és sokkal több egységet tudnánk gyártani jövőre, akkor sem tudnánk tartani az iramot."

A Sony az április elején kezdődött üzleti évben 14,8 millió PlayStation 5-ön szeretne túladni egyébként, miután március 31-ig 7,8 millió egység talált gazdára világszerte - valamivel több, mint a PlayStation 4-ből ugyanennyi idő alatt. Noha Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment vezetője korábban optimistán úgy nyilatkozott, hogy hónapról hónapra enyhül a készlethiány, és az év második felére lényegesen egyszerűbb lesz hozzájutni az új konzolhoz, úgy tűnik, a helyzet normalizálódására egy darabig még várnunk kell.

78.
ZsozeApa
#44: Nekem megérte csak a demon soul miatt mert sosem játszottam vele. A returnal is beszív/at/ót rendessen. 35 órám van eddig ben és goty.Hardcore cuccmóker a játékmenet a ds rezgőivel meg ravaszaival....huh.Eddig egy játék se adta ezt vissza. Hogy érzem a játékot.Kár hogy réteg mert í-gy nem biztos hogy jön folytatás. Miles Pókemberel nem játszottam, nem tudom lenne-e akkora különbség az ps4 pro original pókember és a ps5 MM között hogy megérje?...
77.
Guba32
#76: Reméljük egyszer majd mindenki megtanulja elválasztani az ocsút a búzától.;)
76.
Ooorky
#75: Ön egy igazi árja.
73.
Guba32
#69: Bár éveken át küzdött (jó,csak most regisztrált tudjuk),de ebből a Saulból is Pál lett,megtért végre.
71.
delphijos
#68: Hát full HD tv mellé tényleg nem feltétlen kell rohanni nextgen konzolért. Én se azért váltottam mert százával áltak a játékok amikhez kell, csak az X-nek lett helye, van BC szóval nem “bukok” semmit, időben rendeltem, és meg nem bántam. Már csak az SSD miatt is jobb az élmény. És azért a frissített game-ek is jobban néznek ki. Ez is egyéni preferencia kérdése hogy kinek mi az a pont amikor már úgy érzi érdemes váltani….
68.
JohnSpartan
#64: Én szerintem ha kibírja a PS4-em akkor megvárom a slimet vagy akár milyen új verzió is fog kijönni késöbb PS5-ből. Úgy sincs se felhozatal se semmi amiért én futnék a bóltba előrendelni. Nah meg + TV is kell hozzá és jelenleg teljesen elégedett vagyok a mostani Full HD TV-mel. Kell a francnak az új gen jelenleg.
66.
delphijos
#65: És ? Minderről IS van video

https://youtu.be/4Es97V0j-zY
65.
Fata Morgana
#64: Persze én tévedek, néktek van igazatok.
Azért ez nem hinném hogy ez hazugság, de lehet hogy az, mert én linkeltem.

https://www.youtube.com/watch?v=MRCokniOHzM&t=14s
64.
delphijos
#63: Öten ? Azta. Mondjuk azért ez messze van a “tervezési hibás, gyorsan csinálni kell valamit”-től. Egész biztos box-ból is jön majd revízió. Én nem mondom hogy ne várjon akinek nem sürgős, csak azt hogy mindig mindenből jön jobb később…. Ezt mindenki döntse el maga.
63.
Fata Morgana
#33: Itt olvastam + erre a hírre kb. min 5-en reagáltak a youtube-on.

https://www.gamestar.hu/hardver/ujratervezik-a-ps5-ot-de-nem-ugy-ahogy-gondolnad-293948.html
62.
Ooorky
#56: Gecc, most esett le mire volt ez "válasz", már teljesen elfelejtkeztem róla XD
61.
Ooorky
#58: Ha pöstre keveredek megejtem a dógot ;-)

#60: nyugalom már, még a végén agyvérzést kapsz egy kis online unaloműzés miatt XD
60.
Fanboi
#57: Ja értem, ok akkor az vagyok akinek gondolsz, leszarom, mindenesetre ennyit a hazugságokról, ha nem egy troll kisgyerek lennél egy szaros gamer fórumon aki irigységében hazudozást haluzik és az sem elég neki ha saját kecóban direkt mai dátummal lövök neki képeket még tán fel is hívnálak de jelenleg tátott szájjal sétálsz a faszerdőben, nincs mit tenni meghagyom neked a további kiscsoportos szintet amit képviselsz. Ikszdé.
59.
Aanash
Mire elèrhetővè válnak a masinák gond nèlkül, az addig már megjelent játèkok árai is lejjebb mennek a használt piacon, vagyis nekem csak jó lesz.
Rèszemről nincs itt semmi problèma.

Azt sem èrtem minek feszengeni, úgysincs olyan játèk ami meghajtaná a ps5-öt.
Ráèrünk.
58.
delphijos
57.
Ooorky
#56: Wow, én is tudok képet lőni 4*3060+6*3070-es farmról, de attól még nem lesz az enyém XD
56.
Fanboi
#55: Többet nem tehetek érted hogy lekattanj rólam, az pedig ha valami hazug fasznak a stílusára emlékeztetlek már nem az én gondom.

Mindazonáltal ennyit a kamuzásról:
http://keptarhely.eu/view.php?file=20210511v01vld821.jpeg
http://keptarhely.eu/view.php?file=20210511v01vfi7he.jpeg
55.
Fanboi
#52: Sokadjára írom hogy fingom sincs miről beszélsz de tudom nincs ps5-öm nincs 3080-am nem bányászok hazudok és én vagyok duken meg ultimate. Nem próbálok óvatosan fogalmazni, aki faszkalap az is marad. Lám itt vagy te ikszdézve másokat mindenféle reggel és hazugsággal gyanusítgatva.
54.
delphijos
#47: A cinikus “lássuk ki ugrik rá” kommentjeid mellett elférnek az enyémek is. Én egyáltalán nem vagyok ideges ( csinálom a hasi légzést ) , senkit se akarok megregulázni, beírom a véleményem a lommentedről ahogy te is… mondhattom én is hogy a te kommentjeid ugyanúgy cinikusság mögé bújtatott okoskodások, csak úgy gondolod hogy ezzel a stílussal “jól leoltod” a másikat, lássa mindenki hogy mennyivel felsőbbrendű a véleményed.
53.
frankdelgado
#52: Ja áprilisi regisztráció, így már érthető. Szóval egy troll trollkodással gyanúsít? Végül is a legjobb védekezés a támadás :)
52.
Ooorky
#51: Próbál óvatosan fogalmazni 5 bannolás után XD
51.
frankdelgado
#48: A te hozzászólásaidból szinte sugárzik az intelligencia. Nyílván neked megérte a drága idődet a szépen átgondolt és kutúráltan megfogalmazott kommentjeidre pazarolni. Látom számtalan erényed közül kiemelkedik a következetesség és ez dícséretes.
50.
nemfontos
#46: Köszönöm az értékes hozzászólást.
49.
RootKiskacsa
#41: Mindenki azt csinál amit akar. Nekem tökmindegy. Én csak azt mondom, hogy aki megteheti az vegye meg némi "sürgősségi" felárral. Ez főleg azoknak szól, akiknek semmilyen rendelésük nincs, vagy hiába van, ha nem Sony partner bolttól rendelte (pl Alza). Mivel beláthatatlan időn belül nem látszik rendeződni a helyzet, ezért szerintem némi többletet akár megérhet a dolog.
48.
Fanboi
#44: Egy kommentet nem ér meg pazarolni rá az idódből, teljesen nyilvánvaló buta trollkodás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...