Star Wars: KOTOR MMORPG pletykák

  • Írta: Daks
  • 2007. április 25.
  • Pletyka
Link másolása
Egy álmunk válna valóra. Sőt, ez lenne az igazi kánaán! Több külföldi magazin is pletykálja, hogy megkezdődtek Star Wars: KOTOR MMORPG fejlesztései.
Egy álmunk válna valóra. Sőt, ez lenne az igazi kánaán! Több külföldi magazin is pletykálja, hogy megkezdődtek Star Wars: KOTOR MMORPG fejlesztései.

Az Electronic Gaming Monthly című amerikai gamer magazin értesülései szerint a BioWare vezetői nem rég új fejlesztőcsapatot állítottak fel a stúdió berkein belül, és nem más projektet bíztak rájuk, mint a Star Wars: Knights of the Old Republic MMORPG fejlesztéseit. A pletykák szerint PC-re és nextgen konzolra fejlesztenek a srácok, ami ugyebár azt jelenti, hogy nem gyenge játékélmény lesz, kihasználva a cross-platform minden előnyét.

Augusztusban már beszámoltunk nektek, hogy MMORPG fejlesztésére szánta el magát a BioWare. A KOTOR 3 készültét már rég pletykálják, ezért akkor ez még szóba sem került, ám most nagyon úgy néz ki, hogy egy fél világ álma fog teljesülni. Most mindenki keressen egy fa bútort, és kopogjon rajta hármat!
16.
16.
Rage
Nem kell a Kotor szériából MMO-t csinálni, mert nem a Jedi kontra Sith mészárláson van bene hangsúly (wow: horda-alliance), hanem a történeten. Ha MMO lenne az lenne csak a végén mint a WarCraftban :S Meg hogy nézne ki 8-900 világ ura egy szerveren? Bocs, aki wow-fan (nekem nem jön be)
15.
15.
MadBEat
Nyugalom! A neten lehet olvasni, hogy lesz sima KotOR 3 is, méghozzá idén karácsonyra, ha minden igaz, utána meg MMO. Amúgy én remélem, hogy fizetős lesz az MMO, ha fizetős, akkor jobb is :)
13.
13.
General Thomas
Utys igazad mondott, az első rész sokkal jobb, a történetben nagyobb csavar van mint a második részben, vagy akár a híres "én vagyok az apád" jelenet...

Apa kezdődik :DDD
12.
12.
Carbon
kenny: ha te szó szerint veszed azt amit mondok akkor sztem nem én vok a béna.
11.
11.
Utys
Pekferi: nem tudod mit hagysz ki az elsővel. Még jobb mint a kettő, szóval próbáld ki, az is nagyon fog tettszeni.
10.
10.
Pekferi
nekem is tetszett a gém, bár csak a 2vel játszottam de az is nagyon cool volt. remélem nem MMO lesz a 3.rész hanem offline-s. amugy meg még ide nem szól 1 névtelen se:D:D
9.
9.
Utys
kenny22: neked ilyen, minnél-több-embernek-tetszik-valami-annál-jobban-nem-tetszik szindrómád van? Mi a jó benne? Szép a grafika, jó az kezelhetőség, fenomenális a történet, a szereplők egyediek, a hangok jók, az összhatás tökéletes, a hangulat szuper. Mi a franc kell még? Jah, persze nem árt kis angol tudás, hogy igazán élvezhető legyen, de van magyarosítás. (bár azért angolul felirat nélkül még is csak jobb)
8.
8.
kenny22
nemtom h mindenki miért van oda a kotor-ért mert sztem nem olyan nagy szám elég unalmas nincs benn más csak..... te csináld ezt ...te meg azt oszt annyi ezen mit lehet szeretni?



carbon:ha játékokra élvezel akk elég béna lehetsz... inkább szerezz barátnőt
7.
7.
Utys
General: akkor majd együtt káromkodunk, úgy szebb :D
6.
6.
General Thomas
Én egy KOTOR 3-nak, a első rész szereplőivel, mert a 2-é már nem voltak olyan eredetiek....Juhaniiii cat woman! :D

Egyébként ha ilyen lesz akkor mindenképpen beszerzem. Ha fizetős akkor meg mindenképpen káromkodok.
5.
5.
fojesz
Én szimplán örülnék egy offline szerepjátéknak Mass Effect-es megoldásokkal.
4.
4.
Myko Alto
Ehhez csak annyit tudnék hozzáfűzni, hogy a Bioware-ben, mint olyan, még egyszer sem kellett csalódni. Minden termékük frenetikus és nagy siker. Ha ők, a Baldur s Gate és a KOTOR atyjai MMORPG játékot akarnak csinálni, akkor a Blizzard után ők jöhetnének csak szóba. Az összes többi fejlesztő szerintem csak gyenge próbálkozásokkal állnak elő. Legyen az a Guild Wars vagy a Lineage 2. Én már valahol unom a WoW-ot, nem ártana egy kis vérfrissítés, csak nehogy olyan legyen, mint a Dungeons and Dragons, vagy a LOTR Online, mert akkor jaj! :)
3.
3.
dareal
ők legalább nem cseszik el (remélhetőleg, ismét kopp-kopp-kopp :D) mint a soe az star wars galaxies-t
2.
2.
Utys
Sajna csak a fél világ. Én vérbeli CRPG-t akarok Kotor3-nak, nem fizetős MMO-t. Felőlem külön kiadhatnak egyet, de ne rontsák már el az offline élvezeteket....áhh :(
1.
1.
Carbon
Jesszus...Azthittem elélvezek amikor olvastam a hírt. Imádtam a KoTOR-t, egy MMO nagyon ott lenne....Nagyon várom...csak tényleg így is legyen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...