Bejelentették a Ghostrunner folytatását

  • Írta: gorien
  • 2021. május 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Mikor az 505 Games megvásárolta a Ghostrunner jogait, már sejthető volt, hogy a folytatáson is dolgoznak. Most azonban hivatalosan is bejelentették: készül a Ghostrunner 2, PC mellett kizárólag next-gen konzolokra.

A tavaly megjelent Ghostrunner egy pörgős akció-platformer, amelyben a gyors reflexek mellett előrelátásra és precizitásra is szükség volt. A One Man Levelnek a játék kiadásában az All In Games és a 505 Games segített, utóbbi pedig végül meg is vásárolta a franchise jogait egy hónapja, és várható volt, hogy nem fogják hagyni parlagon heverni.

Szóval valószínűleg senkit nem ér váratlanul, hogy a 505 Games bejelentette: készül a Ghostrunner folytatása, ami fölött ismét a One More Level fog bábáskodni. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a Ghostrunner 2 mikor fog megjelenni, azt azonban igen, hogy PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Seires X/S-re tervezik kiadni.

Az első rész útja azonban még nem zárult le, hiszen ősszel várható a next-gen változata. A bejelentésből az is kiderül, hogy a Ghostrunnerből eddig 600 ezer példány talált gazdára, és az 505 Games értékes, hosszantartó franchise-nak látja.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...