Ghostrunner PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Ígéretes cyberpunk játék érkezett.

Ghostrunner - utolsó traileren a Project_Hel

Itt az idő, hogy visszalátogassunk a Dharma Towerbe, megérkezett ugyanis a Ghostrunner eddigi legnagyobb DLC-je, a Project_Hel. Mielőtt belevágnánk a kegyetlen kihívásba, íme, az utolsó kedvcsináló.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába volt sűrű a február, a következő hónapra is maradt termése a kiadóknak és fejlesztőknek - legalábbis a következő napok termése alapján mindenképpen biztató a helyzet. Lássuk a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!

Frissítve: Íme, a PS Plus márciusi felhozatala

Nagyon úgy néz ki, hogy a francia Dealabs megint idő előtt lerántotta a leplet a PlayStation Plus következő hónapban esedékes meglepetéseiről. Ezúttal két játékot említenek biztos befutónak, a szokásos harmadik cím kiléte egyelőre kérdéses.

Ghostrunner - csúszik a Helre koncentráló DLC

A Ghostrunner következő kiegészítőjében néhány küldetés erejéig az alapjáték egyik gonoszának, Helnek a bőrébe bújhatunk majd. Erre azonban még várnunk kell, ugyanis mégsem jelenik meg a jövő héten.

Helt irányítjuk majd a Ghostrunner új DLC-jében

A One More Level tegnap leleplezte a Ghostrunner új, korábban csak "Ultimate DLC-ként" beharangozott kiegészítőjét. A januárban érkező Project_Hel főszereplője az alapjáték egyik legtrükkösebb főgonosza lesz.

Következő kiegészítőjét teaseli a Ghostrunner

A One More Level hamarosan leleplezi a Ghostrunner következő kiegészítőjét, amire Ultimate DLC-ként hivatkozik. Hogy mit fog tartalmazni, azt még nem tudjuk, de a minap kiadott kedvcsináló alapján lehet találgatni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem hagy alább az őszi játékzuhatag, szeptember utolsó napjaiban is masszívan özönlenek az újabb és újabb címek, mi pedig a szokásunkhoz híven ismét listába szedtük a friss megjelenéseket.

Három játék jár ezúttal a PlayStation Now-hoz

A nyár utolsó hónapjában sem maradnak új játékok nélkül a PlayStation Now előfizetői. Holnaptól három játékhoz férhetünk majd hozzá, hogy android szabadságharcossá, cybernindzsává vagy komikus szörnyek hősévé váljunk.

E3 2021: Íme, a Guerrilla Collective második etapja

A Guerrilla Collective egy héten belül másodjára is összeült, hogy újabb indie játékokat mutassanak nekünk. A mai adásban a lehető legváltozatosabb címek képviseltették magukat, szám szerint negyvenen.

Ghostrunner - dátumot kapott a next-gen frissítés

Eddig is tudtuk, hogy idén ősszel befut a next-gen update a Ghostrunner playstationös és xboxos kiadásához, de most már az sem titok, hogy ez pontosan mikor történik majd meg.