Ghostrunner PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Ígéretes cyberpunk játék érkezett.
Típus:

Három játék jár ezúttal a PlayStation Now-hoz

A nyár utolsó hónapjában sem maradnak új játékok nélkül a PlayStation Now előfizetői. Holnaptól három játékhoz férhetünk majd hozzá, hogy android szabadságharcossá, cybernindzsává vagy komikus szörnyek hősévé váljunk.

E3 2021: Íme, a Guerrilla Collective második etapja

A Guerrilla Collective egy héten belül másodjára is összeült, hogy újabb indie játékokat mutassanak nekünk. A mai adásban a lehető legváltozatosabb címek képviseltették magukat, szám szerint negyvenen.

Ghostrunner - dátumot kapott a next-gen frissítés

Eddig is tudtuk, hogy idén ősszel befut a next-gen update a Ghostrunner playstationös és xboxos kiadásához, de most már az sem titok, hogy ez pontosan mikor történik majd meg.

Két új játékmóddal bővül a Ghostrunner

Túl kemény volt a Ghostrunner? Vagy esetleg ennél is több kihívásra vágysz? Akárhogy is legyen, a One More Level csapata kiszolgálja az összes cybernindzsa igényeit a játék következő frissítésében.

Bejelentették a Ghostrunner folytatását

Mikor az 505 Games megvásárolta a Ghostrunner jogait, már sejthető volt, hogy a folytatáson is dolgoznak. Most azonban hivatalosan is bejelentették: készül a Ghostrunner 2, PC mellett kizárólag next-gen konzolokra.

Ghostrunner - ősszel jön a next-gen update

Miután nemrég a 505 Games felvásárolta a Ghostrunner IP-t, a kiadó és a One More Level megosztotta a jövőbeli terveit a játék kapcsán, amiből többek között az is kiderült, hogy idén ősszel jön majd a következő generációs frissítés.

A 505 Games felvásárolta a Ghostrunner IP-t

A 505 Games és az All In Games tavaly ősszel közösen segítette piacra a Ghostrunnert, az olasz kiadó azonban 5 millió euróért felvásárolta a teljes IP-t és a játékhoz tartozó összes technológiai licencet.

Konzolos demót kapott a Ghostrunner

Gyorsan a szívükbe zárták a játékosok cyberpunk és parkourelemeket vegyítő Ghostrunnert, hiszen már több mint 500 ezer példány talált gazdára a játékból. Ezt most egy konzolos demóval ünnepelte meg a One More Level csapata.

Téli kiegészítőt kap a Ghostrunner

Egyetlen falmászó kibernindzsa ruhatára sem lehet teljes néhány stílusos téli felszerelés nélkül. A fagyos kiegészítőket felvonultató Winter Pack mellé egy hardcore mód is érkezik azoknak, akiket a Ghostrunner nem izzasztott meg eléggé.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Véget ért a hosszas várakozás, néhány napon belül végre elmerülhetünk Night City alvilágában. Ez a hét a Cyberpunk 2077-ről fog szólni, hiszen nem sok konkurenciája akad az év talán legjobban várt megjelenésének.