Befejeződött a Sonic, a sündisznó 2 forgatása

  • Írta: gorien
  • 2021. május 14.
  • Cooltúra
Link másolása
A Sonic, a sündisznó folytatásának forgatása márciusban vette kezdetét, Jeff Frowler rendező pedig egy, a díszletek között lőtt fotóval jelezte most, hogy a munkálatok véget értek. A stábnak majdnem egy éve van az utómunkálatokra.

Néhány hónappal a Sonic, a sündisznó premierje után be is jelentették, hogy folytatást kap – ami az utolsó jeleneteket látva várható volt. Idén februárban egy rövidke teaserrel fedték fel a folytatás bemutatójának várható dátumát (ami 2022. április 8-án esedékes), márciusban pedig már hozzá is láttak a forgatásnak.

A folytatást Jeff Frowler rendezi Pat Casey és Josh Miller forgatókönyve alapján, az első rész stábjából pedig biztosan visszatér Jim Carrey, James Marsden és Tika Sumpter - utóbbiak jelenlétét a forgatásról kiszivárgott fotók is megerősítették néhány hete, amelyek azt is lelőtték, hogy nem Tails lesz az egyetlen új antropomorf állat a folytatásban.

Frowler tegnap a Twitterén jelentette be a fentebbi fotó kíséretében tudatta a követőivel, hogy a „nagyon különleges (és spoilerveszély... EPIKUS!)” Sonic, a sündisznó 2 forgatása lezárult. Az utómunkákra még nagyjából egy évük van tehát, remélhetőleg ezúttal nem fordul elő a korábbihoz hasonló animációs fiaskó

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...