Fél óráig pörög a Total War: Warhammer III

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 14.
  • Videó
Link másolása
Az ígéretekhez hűen tegnap megérkezett az első játékmenetet leleplező videó a Total War: Warhammer III-ból, amiben közel harminc percen keresztül izgulhatjuk végig, ahogy Kislev csapatai megütköznek Khorne démonjaival.

A Creative Assembly már múlt héten előre beharangozta, hogy hamarosan élesben is megmutatja a Total War: Warhammer III játékmenetét, ami a múltkori hangulatfokozó trailer után tegnap meg is történt:

Az új videóanyagban a fejlesztők kommentárjával kísérve csodálhatjuk meg a medvelovasokat felsorakoztató Kislev frakció és Khorne káoszfattyai között végbemenő ütközetet, de emellett még rengeteg koncepciós rajzot és egyéb kulisszatitkot is megosztanak velünk a készítők.

A Total War: Warhammer III még az idén napvilágot lát, kizárólag PC-n, ahol a Steamen és az Epic Games Store-ban egyaránt elérhető lesz majd.

1.
1.
Necreon
A főbb community content creator youtubereknek kiszórták a demót és volt hivatalos QnA is a fejlesztőkkel (mindegyikük 9 kérdést tehetett fel), egy rakás gameplay és egyéb infó elérhető még akit érdekel a téma. Természetesen a gameplay ugyanaz a küldetés mindenkinél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...