Total War: Warhammer III PC

Záróakkordjához érkezik a Total War: Warhammer-trilógia.
Típus:

Total War: Warhammer III próbakör

Lehetőségünk adódott elsők közt kipróbálni a következő Warhammer körítésű Total Wart, így kapva kaptunk az alkalmon, hogy megnézzük, maradt-e elegendő szufla a témában harmadszorra is. Kellemesen meglepődtünk!

Total War: Warhammer III - éljenek a káoszistenek!

Nem kell már sokat várnunk a Total War: Warhammer III megjelenésére, de addig is jobban tesszük, ha már most lepaktálunk a hatalmas káoszistenek egyikével. A választásban segíthetnek a legutóbbi harci bemutatók.

Mesésen fest a Total War: Warhammer III térképe

Újabb előzetessel jelentkezett a Total War: Warhammer III. A Creative Assembly ezúttal a masszív stratégiai játék új területeit mutatta be, a fagyos Kislevtől egészen Grand Cathay zöldellő birodalmáig.

Total War: Warhammer III - íme, Nurgle serege

A Warhammer Fantasy Battle világa sosem szenvedett hiányt a brutalitásban, de egyetlen frakció sem olyan gyomorforgató, mint amilyenek Nurgle követői. A bűzlő és rothadó sereg megkapta a saját bemutatóvideóját.

Ekkor jelenik meg a Total War: Warhammer III

Az eredeti tervekkel ellentétben idén már nem jut el a játékosokig a Total War: Warhammer III, de legalább tudjuk, mikor számíthatunk rá. Emellé pedig az ogrék faját is leleplezték a fejlesztők.

Total War: Warhammer III - íme, Tzeentch serege

Bemutatkozott a Total War: Warhammer III egyik legújabb frakciója. Tzeentch, a változás káoszistene zabolázatlan mágiával és félelmetes démonokkal csap le az áldozataira, ez pedig épp olyan látványosan fest, mint ahogy azt elképzelnénk.

Átalakulnak a Total War: Warhammer III várostromai

A Total War: Warhammer III alaposan megreformálja majd a széria egyik leggyengébb elemét. A mennyei sárkány birodalmában búcsút mondhatunk a pofonegyszerű, de mégis frusztráló várostromoknak.

Jövőre csúszik a Total War: Warhammer III

Noha az utóbbi időben nem sokat hallatott magáról, így talán nem meglepő annyira, a Sega és a Creative Assembly bejelentette, hogy az eredeti elképzeléseikkel ellentétben mégsem jelenik meg idén a Total War: Warhammer III.

Összefoglaló a Warhammer Skulls adásáról

A Games Workshop is egy önálló digitális műsorral készült a nyári nagy bejelentéscunamira. A Warhammer Skulls adásán rengeteg látnivalót vetítettek le, és bejelentettek pár új játékot is - köztük a 24 éves Chaos Gate folytatását.

Total War: Warhammer III - bemutatkozik Kislev

Meglehetősen felpörgette a Total War: Warhammer III marketinggépezetét a Creative Assembly, hiszen a múltkori elképesztő mennyiségű videóanyag után most újabb trailert kaptunk, amiben ezúttal a Kislev frakcióé a főszerep.