Total War: Warhammer III MAC, PC

Záróakkordjához érkezik a Total War: Warhammer-trilógia.

2022 legjobb játékai - szerintetek

Decemberben ismét szavazásra bocsátottuk az elmúlt egy év legjobb játékait, ezúttal összesen tizenhét kategóriára bontva. Ti megszavaztátok a kedvenceiteket, mi pedig összesítettünk. Lássuk az eredményeket!

Íme, a Steam Awards 2022-es jelöltjei

Idén sem marad el a Steam nagy éves díjátadója. Már szavazhattok a Steam Awards 2022 jelöltjeire - lássuk a listát!

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

Total War: Warhammer III - ismerd meg az Immortal Empires térképét!

Egészen megdöbbentő, hogy milyen hatalmas az Immortal Empires világtérképe. Ez persze nem véletlen, hiszen a gigászi játékmód egybeolvasztja a teljes Total War: Warhammer-trilógia tartalmait.

Total War: Warhammer III - lebukott pár új frakció

Egy bő hónap múlva végre elstartol az Immortal Empires, a Total War: Warhammer III világméretű kampánya. A Creatve Assembly fejlesztői az újdonságokról meséltek, de véletlenül lebuktattak pár új frakciót is.

Warhammer Warhammer hátán - lássuk a Warhammer Skulls bejelentéseit!

Tegnap este vetítették le a Warhamer Skulls műsorát, amelyben az aktuálisan futó és a közeljövőben érkező Warhammer- és Warhammer 40.000-játékok kapták a főszerepet.

Idén is visszatér a Warhammer Skulls adása

Egy bő hét múlva kezdetét veszi a Warhammer Skulls eseménysorozata. A rendezvény első napját idén is egy nagyszabású élő adás indítja, melynek során helyzetjelentést kapunk a hamarosan érkező Warhammer-játékokról.

Total War: Warhammer III - befutott az idei roadmap

A démonseregek ostrom alá vették Grand Cathay és Kislev birodalmait, de a legnagyobb összecsapások még hátra vannak. A Creative Assembly felvázolta, hogy milyen frissítésekre számíthatnak a Total War: Warhammer III játékosai.

Amerikai toplista: az Elden Ring vitte a hónapot

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group legutóbbi jelentése. A megjelenésekkel jócskán megtömött februári hónapot az Elden Ring vitte, míg a konzolok közül továbbra is a Switch vezet.

Total War: Warhammer III - csatára, Kislev fiai!

A mai napon megjelent a Total War: Warhammer III, de mielőtt belevágnátok az első véres hadjáratba, vessetek egy pillantást a hatalmas stratégiai játék fantasztikusan hangulatos kedvcsinálójára!