Rekordbevétellel zárta az évet a Square Enix

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 14.
  • Biznisz
Link másolása
Közzétette az aktuális éves üzleti jelentését a Square Enix, amiből kiderült, hogy mind a Final Fantasy VII Remake, mind a Marvel's Avengers olyan jól hozott a cég konyhájára, hogy ennek köszönhetően rekordbevételt könyvelhettek el az idén.

A tavaly április 1-jén indult üzleti évben két olyan nagyágyút is piacra dobott a Square Enix, mint a Final Fantasy VII Remake és a Marvel's Avengers, amiből habár az utóbbi nem teljesített az elvárásoknak megfelelően, így is szép számokat hozott a cégnek.

A nemrég közzétett üzleti jelentésből ugyanis kiderült, hogy a japán kiadó rekordnak számító 332 milliárd jenes (3 milliárd dolláros) bevétellel, illetve 47 milliárd jenes (429 millió dolláros) nyereséggel zárta az évet, ami 27, valamint 44 százalékos növekedést jelent az előző üzleti évhez képest.

Sajnos azért nem teljesen felhőtlen a Square Enix öröme, hiszen míg a videojátékos részleg pozitív számokat hozott, addig a koronavírus-járvány hatására több vidámparkját is be kellett zárnia Japánban, ami 25 százalékkal csökkentette az éves bevételeket.

12.
12.
nemfontos
#3: Jelentem, én ismerem az eredetit, és nagyon jól sikerült játéknak tartom a remake -et. Gyakorlatilag újraépítették az eredeti játék első harmadát. Nekem nagyon tetszett. Nem tudom hogy te kikkel beszélgetsz erről, és hogy nekik mi a problémájuk a programmal, de nem bánnám ha részleteznéd egy kicsit, hogy jobban megértsük.
10.
10.
KopyAti
#6: Tehát, ha ezeknek a te általad említett embereknek nem tetszik, akkor sz@r. Aha, értem!
7.
7.
ABorealis27
#6: Leírod, hogy nem arról van szó, hogy kinek tetszik, majd azzal jössz, hogy akikkel beszélték róla (persze ezzel a PS ex-szel se játszottál), azok szerint gagyi. Enyhe önellentmondás.
Vagy a beszélgetőpartnereid akkora tótumfaktumok, hogy amit mondanak, az úgy is van és másnap már a heti közlönyben kell keresni a bölcsességeiket?

Érvnek annyi hangzott el, hogy
#1 "ötlettelen", ami lol. A harcrendszer igencsak egyedi és a világ is érdekes.
#2 "ronda" Hát... nem az :D.
#3 "futkosós" What???!

Szegény játék, most jól megkapta :).
6.
6.
#5: Itt valamit lehet, hogy rosszul értelmeztél, mert sem arról nem volt szó, hogy kinek tetszik, sem pedig arról, hogy bármit is el kell fogadni. Akikkel beszéltem róla, nem kellett őket külön megkérdezni, hogy mi van a FF7-tel, maguktól mondták el, hogy gagyi a játék. És ezek nem olyan emberek, mint az átlag konzolos, hogy az a legjobb neki, amit éppen megvett használtan.
5.
5.
KopyAti
#3: Miért olyan nehéz elfogadni, hogy másnak tetszik, vagy éppenhogy nagyon tetszik, mint pl nekem is?!?
3.
3.
#2: Kérdezz már meg valakit arról a hasonló című, de semmi köze az FF7-hez, ötlettelen, ronda futkosós játékról, aki játszott vele. Van ahhoz elég PS-es ismerősöm, hogy két ex között a szenteltvizet is leszedték erről a szarról. Totál csőd.
2.
2.
ABorealis27
#1: Igen, a FFVII Remake akkor "foshalmaz", hogy az év RPG-je lett a Game Awards-on. Amit persze nem kell készpénznek venni, de na...

Jaj, bocsánat, most láttam, hogy kinek a kommentjére válaszolok (Mr PéeSExegyenlőségjelFoshalmaz), akkor minden világos. Ezek szerint nem segített a dilidoki.
De akkor is, itt a hétvége, ne legyél ennyire keserű.
1.
1.
Nem jó, ha ez a két végképp foshalmaz játék sikeres, mert akkor ilyen lesz a többi is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...