Kiszivárgott képeken a Starfield

  • Írta: szlav
  • 2021. május 15.
  • Képek
Link másolása
Habár az érdemi látnivalókra valószínűleg várnunk kell legalább az E3-ig, néhány kiszivárgott kép és egy-két fenntartásokkal kezelendő pletyka így is érkezett a Starfield irányából.

Aki korábban is alaposabban elmerült a témában, az már találkozhatott néhány kétes minőségű screenshottal, amelyek vélhetően a Bethesda sci-fi szerepjátékából származtak, a legújabb képek azonban rendhagyóan tiszták, ráadásul azok egy megbízhatónak tartott insidertől érkeztek. Ennek ellenére természetesen érdemes minden itteni információt fenntartással kezelni, de ha a szivárgások valósnak bizonyulnak, akkor a Starfield egy korai, 2018-as buildjét láthatjuk a képeken, amely ugyan semmiképp sem reprezentálhatja a végső játék minőségét, mégis jó iránymutatást adhat arról, hogy miféle elképzelésről van szó.


Ez pedig önmagában is megér egy misét, hiszen a Starfield felől gyakorlatilag a 2018-as E3 óta nem érkezett semmiféle hivatalos látnivaló - reméljük, hogy ez az idei műsorral megváltozik! No, de kanyarodjunk is vissza a leakekhez, hiszen a képek szivárogtatója elárult még egy-két apróságot. Ha minden igaz, akkor számos frakcióval találkozhatunk majd az űrbéli kalandjaink során - ezek közül a The Black Fleet és a Space Nation Alliance neve ismeretes. További érdekesség a játék kapcsán, hogy a kezelőfelületen helyet kapott egy gravitációmérő, a szivárogtatónk szerint pedig könnyen elképzelhető, hogy adott helyeken súlytalanul is lebeghetünk majd.

Az előbb említettektől függetlenül ugyan, de egy másik megbízható insider, Jeff Grubb is megszólalt a játékkal kapcsolatban. Noha ezt korábban már Phil Spencer megnyilvánulásaiból is sejthettük, Grubb határozottan azt állítja, hogy a Starfield kizárólag a Microsoft platformjain, azaz PC-n és Xbox-konzolokon jelenik majd meg.

3.
3.
Ooorky
#2: Na igen, Subaru nélkül sz*rt se ér az élet.
2.
2.
Őrnagy
#1: Amúgy örülök neki, de ez engem nem érint. Nincs benne Alien, Subaru Impereza, vagy legalább távcsöves puska...
1.
1.
Őrnagy
Alliance, Alliance! Alient akarok, nem Alliancet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...