Játékmenet-előzetest kapott az Aeterna Noctis

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 17.
  • Videó
Link másolása
Vadonatúj gameplay trailer érkezett a Sony Interactive Entertainment spanyol részlegének felügyelete alatt készülő Aeterna Noctisból, ami egy pörgős és egyben csodaszép metroidvania látványát tárja elénk.

Habár a bejelentésekor is láthattunk egy pár villanásnyi gameplay pillanatot az Aeterna Noctisból, a legutóbbi sztorielőzetesben ezek a háttérbe szorultak. Most viszont érkezett egy több mint kétperces videó, amiben a színtiszta játékmenetét csodálhatjuk meg a metroidvaniának:

A videó alapján nem csak pörgős és kihívásokkal teli az Aeterna Noctis játékmenete, de elképesztően látványos is lesz mozgás közben a játék, amit többek között a gyönyörűen megrajzolt helyszíneinek köszönhet.

Az Aeterna Noctis 2021-ben érkezik majd PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, illetve Nintendo Switchre is.

1.
1.
Hoki György
Hát, a hajat leszámítva, a színösszeállítás és karakterdizájn is nem csupán "Metroidvania", hanem egy az egyben a Symphony of the Night másolata. Nem mintha bánnám, ha a Konami ennyire töketlen,hogy nagy sikerű Netflix sorozat után se tud kapitalizálni a saját sorozatán, meg is érdemlik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...