Burning Crusade Classic - élesedik a pre-patch

  • Írta: szlav
  • 2021. május 18.
  • Letöltés
Link másolása
Még két hetet kell várnunk arra, hogy a World of Warcraft Classic szerverein megnyíljon a Dark Portal, de holnaptól elkezdhetjük a készülődést, ekkor élesedik ugyanis a pre-expansion patch.

Nagy döntés vár holnap a World of Warcraft Classic játékosaira, hiszen amikor legközelebb fellépünk a kedvenc szerverünkre, egy megkerülhetetlen kérdés vár majd bennünket: szeretnénk folytatni a kalandjainkat a The Burning Crusade expanziójában, vagy inkább egy olyan realmra költöznénk át, ahol végleg megáll az idő kereke a klasszikus World of Warcraft érájában.

Az európai szervereken ugyanis május 19-én, reggel 8 órakor, pontosan két héttel a Burning Crusade Classic megjelenése előtt élesedik az azt megelőző pre-expansion patch. Ez lesz az az átmeneti időszak, amely alatt igazán felkészülhetünk a régi-új kiegészítő érkezésére, legyen szó a már meglévő karakterünk rendbetételéről vagy akár egy új karakter indításáról.

Ekkor válik ugyanis elérhetővé az expanzió két új játszható faja, a draenei és a blood elf a hozzájuk tartozó új kezdőzónákkal és városokkal együtt. Ezzel a Horda tagjai is hozzáférést nyernek a paladin kaszthoz, miközben az Alliance új szövetségesei a sámánok tudományával erősíthetik a raidjeiket.

Akik tehát a vadiúj fajok egyikével szeretnének átlépni Outlandre, azok jobban teszik, ha alaposan belehúznak, június 2-án ugyanis megnyílik a Dark Portal, a játékosok pedig ellepik Hellfire Peninsulát, hogy nekivágjanak a 70-es szintig tartó fejlődésnek - reménykedjünk, hogy ezúttal nem kell majd órákat várnunk a belépésre!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...