Megkapta első DLC-jét a Stronghold: Warlords

  • Írta: gorien
  • 2021. május 19.
  • Letöltés
Link másolása
Tegnap befutott a Stronghold: Warlords első kiegészítője, amely vadonatúj küldetésekkel, hadurakkal és térképekkel bővíti a játékot. Emellett élesedett egy ingyenes frissítés is, amelyben magával Szun-cével szállhatunk szembe.

Néhány csúszás után márciusban végre befutott a Stronghold: Warlords, amellyel a Firefly Studios egy kis távol-keleti kirándulásra vitte a várépítős játéksorozatot. Most megérkezett hozzá az első DLC, valamint egy ingyenes frissítést is kapott, amely például új térképekkel igyekszik bővíteni a játék kínálta lehetőségeket.

A fizetős kiegészítőben a háború művészetét sajátíthatjuk el, miközben végigkísérjük a legendás hadvezér és filozófus, Szun-ce hadműveleteit hat új küldetés folyamán. A DLC új hadurakat is hoz a Warlords egyedi hadúrrendszeréhez: már a Patkány és a Panda zászlaja alatt harcoló vezéreket is magunk mellé állíthatjuk.

Az ingyenes frissítés három új pályával gazdagítja a Skirmish-meccseket: a Flows Like Time pályán folyók között küzdhetünk, a Thunder Strikeson dzsungelben, míg a Lost Kingdomsban nagyobb területet kapunk az építkezéshez. Az update emellett Szun-cét is hozzáadja az alapjátékhoz AI-ellenfélként.

A nyár és az ősz folyamán további frissítéseket és kiegészítőket ígérnek a fejlesztők, amelyek közül a következő egy új felfogadható egységet, két újabb hadurat, egy kórházépületet és új küldetéskihívásokat tartalmaz majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...