Nyáron jelenik meg a The Ascent

  • Írta: gorien
  • 2021. május 19.
  • Megjelenés
Link másolása
A The Ascentben egy cyberpunk metropoliszban kell boldogulnunk, nagyvállalatok és bűnszervezetek dzsungelében. A kalandra nem kell egyedül vállalkozunk, mert akár három másik barátunkkal is belevághatunk.

A Neon Giant cyberpunk ARPG-jét legutóbb a márciusi ID@Xboxon láttuk, s habár az eredeti tervek szerint már tavaly belevethettük volna magunkat a The Ascent megavállalatok uralta metropoliszába, a csapat végül idénre halasztotta a megjelenést. A játék mostanáig megjelenési dátum nélkül maradt, ám a Neon Giant és a Curve Digital bejelentése nyomán már tudjuk, hogy július 29-én várhatjuk.

A The Ascent világa egyetlen gigantikus, égbe nyújtózó metropoliszból áll, amelyben a galaxis mindenféle faja megfordul. A probléma akkor kezdődik, amikor az Ascent Csoport ismeretlen okból bezár, a helyét pedig más vállalatok és bűnszindikátusok szeretnék átvenni, akár erővel is, ha kell. Mi a csoport egykori alkalmazottjaiként ragadunk fegyvert, és nem muszáj egyedül cselekednünk – a kampányt az egyjátékos mód mellett akár négyfős co-opban is végigjátszhatjuk.

A The Ascent PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re is megjelenik, ráadásul még aznap bekerül az Xbox Game Pass kínálatába is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...