Három és fél millió játékosnál jár az Outriders

  • Írta: gorien
  • 2021. május 20.
  • Biznisz
Link másolása
Nem indult zökkenőmentesen az Outriders, ez azonban nem látszik meg a játékosok számán. A Square Enix ígéretes új franchise-t lát a címben, ami egy hónap alatt három és félmilliónál is több játékost gyűjtött maga köré.

Az Outriders nem rajtolt problémamentesen – egészen annyira, hogy még a hibabejelentések is újabb hibákhoz vezethettek. Ez azonban nem tántorította el az embereket a People Can Fly looter-shooterétől, a fejlesztők és Square Enix bejelentése szerint ugyanis a megjelenés óta eltelt hónapban már több mint 3,5 millió játékos vetette bele magát Enoch világába. Igaz, az mondjuk nem derül ki, hogy ebből hányan vásárló játékosok és hányan játszanak a Game Passen keresztül.

A pontos bontás helyett azonban kaptunk néhány egyéb érdekességet: így például azt, hogy összesen 120 millió órát játszottak az Outridersszel, míg egy játékos átlagosan 31 órát töltött vele – a legelszántabb felhasználó 797 órát tolt bele. A legnépszerűbb kaszt a Trickster (az ő Slow Trap nevezetű képessége a legtöbbet használt képesség is), sorban utána pedig Pyromancer, a Technomancer és a Devastator következik.

2.
2.
Őrnagy
#1: Á, ez teljesen normális. Ne számolgass, hanem tapsolj! A hírek nem arra valók, hogy utánanézzünk a valóságalapjuknak, hanem, hogy örülünk, vagy szörnyülködjünk rajtuk!
1.
1.
Robilluma
797 órát???
Április 1.-én jelent meg a játék. Ha 49 nappal számolok akkor napi 16,26 órát játszik vele valaki megjelenése óta. Gyanús :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...