Az új Horizonról szól a következő State of Play

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 25.
  • Teaser
Link másolása
Már ezen a héten levetítik a State of Play következő adását, amelyet ezúttal teljes mértékben a Horizon: Forbidden Westnek szentel a Sony. Egy közel negyedórás gameplay felvételt láthatunk majd a játékból.

Május 27-én vetítik le a State of Play következő adását, amelynek a főszereplője a Horizon: Forbidden West lesz. A Sony és a Guerrilla Games egy 14 perces gameplay bemutatóval készül a műsorra, amit a játék PlayStation 5-ös változatában rögzítettek. 

A State of Play a Twitchen és a YouTube-on is követhető majd, és magyar idő szerint 23 órakor veszi kezdetét. A beharangozó szerint egy különleges pre-showra is számíthatunk majd 18 órakor, azt azonban nem árulta el a Sony, hogy ez pontosan mit takar.

A Horizon: Forbidden West megjelenését az idei évre ígérték legutóbb, a játék PlayStation 4-re is meg fog jelenni.

26.
26.
ADMlN
Én nem tudom miért kell folyton magyarázni a bizonyítványt, egyértelmű, hogy a Sony játékok drágábbak. Ők maguk jelentették be, hogy árat emelnek. Az, hogy a szürke importos példányok olcsóbbak nem hiszem, hogy releváns, hisz ott a nem Sony játékok is annyival olcsóbbak, hogy látszik a különbség.
25.
25.
#22: Ez egy olyan pont, amiben ritkán egyetértek a Boris 72-vel. Az internet segítségével rá lehet jönni, hogy mennyibe kerül egy játék. Ez meg már a saját nagyon pro tippem mindenkinek, aki játékot akar venni, hogy az idő múlásával csökkenni fognak egyes játékok árai.

PC-re most a következőképp lehet teljesen jogtiszta klucsokat venni (cdkeys-en):

Biomutant - Steam 37.79€ (13220 Ft)
Resident Evil Village - Steam 39.29€ (13745 Ft)
Ghosts and Goblins Resurrection - Steam 23,59€ (8255 Ft)
Mass Effect Legendary Edition (EN) - Origin 33,29€ (11642 Ft)
Nier Replicant v1.2 - Steam 35,69€ (12480 Ft)
22.
22.
ABorealis27
#15: "Erről még annyit vagyis a drága 26-28 ezres új Cd-s játékokról , hogy tök felesleges"

Miért van még mindig ebben a hitben mindenki, hogy 26-28-30ezer egy PS5-ös lemezes játék? Jó reggelt: árukereső!
Lentebb a saját fejlesztésű játékok és a legjobban fogyó multiplatformok. Odaírtam az üzletet, is, hogy megelőzzem az "áfa nélkül árusító szutyok boltok nem számítanak" válaszokat.
Az árakat elnézve, biztos hanyatt kell vágódni a drága áraktól? Pont ugyanennyi volt 2-3 évvel korábban az ára a lemezes PS játékoknak. A digitális az sajnos más tészta.

Sony Ex:
Returnal (PS5) 21990 (Alza)
Demon's Souls Remake (PS5) 19990 (Alza)
Spider-Man Miles Morales [Ultimate Edition] *Alapjáték + Miles Morales* (PS5) 19990 (Alza, Edigital)
Sony Sackboy A Big Adventure (PS5) 18490 (ipon, playit, stb)
Sony Ratchet & Clank Rift Apart (PS5) 23000 (gamecitycorner)

Multiplat:
Resident Evil 8 Village (PS5) 19990 (Konzolgame)
Assassin's Creed Valhalla (PS5) 11890 (Alza)
Immortals Fenyx Rising (Gods & Monsters) (PS5) 11490 (Alza)


13.
13.
stalker0412
Remélem vették a fáradtságot és ebben már lehet lesz repülni is.....legalább a ps5-ös verzióban...... -mert anno az 1-ben is volt ilyen elképzelés, de ugye a hardver nem bírta volna röccenés nélkül.
7.
7.
akbar0423
Valaki ezt a pistons gyereket tegye már ki innen a náthás picsába, mert ahány kommentje van, egyre idegesítőbb a picsogásávál. Thanx in advance!
5.
5.
Darksiders84
#4: Spiderman MM pl , de nem azt mondtam ,hogy csúnyák , hanem másodszorra már nem akkora döbbenet a látvány se hiába részletesebb .
4.
4.
Windrider
#2: Mik voltak ezeknél látványosabb címek? Mármint ez most nem kötekedés, inkább kíváncsi vagyok, kicsit le vagyok maradva :D
3.
3.
Remélhetőleg jó játék lesz és egy-két tekintetben komolyodik az előző részhez képest. Grafikailag legutóbb a Witcher 3 volt az ellenfele, most kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle a PS5 korlátainak a figyelembe vételével. Minden esetre, ha a Nintendo tudott a Switch illetve a Wii U hardverére korszakalkotó játékot létrehozni, akkor nem pont a PS5 ereje lesz a korlátozó tényező abban, hogy jó lesz-e a Horizon 2, vagy nem.
2.
2.
Darksiders84
#1: Én is újrajátszottam a God of Wart és a Horizont is elkezdtem Ps5-ön , de nem annyira gyönyörű mint megjelenéskor
volt döbbenet, hiába az új gép és újabb tv valahogy emlékeimben szebbek voltak igaz nem csúnyák most se ,de mivel azóta voltak már látványosabb címek valahogy már nem akkora élmény.. Na mindegy a lényeg, hogy végre jön a második rész és lesz most bőven látnivaló. És még ez is kijön Ps4-re is , lehet jövőre még az új God of War is ennyi erővel vagy inkább ésszel.
1.
1.
Marcus88
Na talán tényleg befut az év végén!
Kíváncsi leszek hogy fog kinézni,mert pár hete játszottam az első rész kiegészítőjét és még így 2021-ben is nagyon szépen néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...