Remake-et kap a Virtua Fighter 5: Final Showdown

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sega a korábbi ígéreteinek megfelelően visszahozza a Virtua Fighter-sorozatot, méghozzá a Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown formájában. A pletykák szerint ez a játék lesz a PlayStation Plus egyik ajándéka júniusban.

Noha egy korhatár-besorolás már árulkodott róla, az imént hivatalosan is megerősítették a Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown érkezését - a játék kizárólag digitális formában lesz elérhető június 1-től, és csak PlayStation 4-re fog megjelenni.

A Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown az eredetileg 2010-ben elrajtolt Virtua Fighter 5: Final Showdown remake-je, amely a játékmeneten és a harcrendszeren nem változtat alapvetően, minden más tekintetben azonban alaposan más lesz: a játék alatt immár a Yakuza-sorozat alatt is dübörgő Dragon Engine fut, új intrót és háttérzenéket kapunk, valamint a kezelőfelület is átalakul.

Noha a Sega korábban már teaselte a sorozat visszatérését, az nem egyértelmű, hogy a Virtua Fighter x eSports Projecthez köze van-e a mostani bejelentésnek: valószínűleg igen, hiszen az Ultimate Showdown az online lehetőségek tárháza is kibővül, így valós időben nézhetjük mások online meccseit, tizenhat fősre hízik a lobbi, és bajnokságokat is szervezhetünk majd. A kiadó egyébként május 27-re ígér további részleteket az esportos terveit illetően.


Az első látnivalókat fent láthatjátok a remake-ből, ami egyébként a pletykák szerint a PlayStation Plus júniusi ajándékait erősíti majd: a májusi felhozatalra is pontosan "tippelő" Areajugones szerint júniusban a Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, a Star Wars: Squadrons és az Operation Tango lesz az előfizetők jussa.

1.
1.
nemfontos
Egész sok időt eltöltöttem vele itt :)

https://www.youtube.com/watch?v=HxtKuFIxApA
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...