Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown PS4

Remake-elve tér vissza a Virtua Fighter 5: Final Showdown.

A Tekken 7 karakterei is csatlakoznak a Virtua Fighter 5: Ultimate Showdownhoz

A Sega újabb crossovert jelentett be a népszerű verekedős játékához, ezúttal a Tekken 7 karakterei teszik tiszteletüket benne.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Mit tartogat a PlayStation Plus júliusra?

A PlayStation Plus-előfizetésünk mellé júliusban is bezsebelhetünk néhány játékot. A birkózók ringjébe, egy pestis lepte királyságba vagy változatos harcterekre vágyunk? A jövő havi kínálatban talán meglelhetjük a kedvünkre valót.

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown - elő a régivel!

Ma megérkezik PlayStation 4-re a Virtua Fighter 5: Final Showdown remake-je, hogy megszépülve és új funkciókkal felvértezve vessük bele magunkat a harcokba. Jön vele egy DLC is, amely többek közt a 90-es évek karaktermodelljeit is tartalmazza.

Witcherekkel erősít júniusban a PlayStation Now

Érdemes lesz felhörpinteni pár varázsfőzetet, mielőtt kipróbáljátok a júniusi PS Now-címeket, hiszen a fő attrakció a The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year lesz. Jön még a Virtua Fighter 5 és egy adag Sonic-játék is.

Befutott a PlayStation Plus júniusi kínálata

A Sony ezúttal sem aprózta el a PlayStation Plus havi kínálatát. Legyünk akár űrbéli vadászpilóták, mesteri harcművészek vagy rafinált kémek, egy biztos: júniusban sem fogunk unatkozni.

Remake-et kap a Virtua Fighter 5: Final Showdown

A Sega a korábbi ígéreteinek megfelelően visszahozza a Virtua Fighter-sorozatot, méghozzá a Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown formájában. A pletykák szerint ez a játék lesz a PlayStation Plus egyik ajándéka júniusban.