Új vidékre csalogat a Hunt: Showdown

  • Írta: szlav
  • 2021. május 26.
  • Videó
Link másolása
A Crytek elképesztően menő, de kiábrándítóan alulértékelt online lövöldéje hamarosan egy új vidékre csalogatja a hidegvérű szörnyvadászokat. A legújabb előzetes ebbe enged egy rövid betekintést.

A Hunt: Showdown legutóbbi frissítései alaposan felforgatták az életet Louisiana szörnyektől hemzsegő mocsárvidékén, de a legnagyobb újdonság még hátra van. A Crytek csapata egy ideje már hegesztgeti a kíméletlen lövölde harmadik pályáját, és minden jel arra utal, hogy már nem kell túl sokat várnunk annak érkezésére. A hónap elején Twitteren érkezett egy kép az új térkép egyik helyszínéről, ma pedig befutott egy vadiúj előzetes is.

Hatalmas ültetvények, egy úri villa, sötét pókerszobák, poros kőfejtők és egy gőzmozdony. A fentiekből nem egyszerű összeollózni, hogy mégis miként festhet majd a Hunt: Showdown legújabb térképe, de az biztos, hogy a baljós hangulatra nem lehet majd panaszunk. További érdekesség, hogy az előzetesben láthatunk néhány amerikai bennszülöttet, akik kétségtelenül játszható vadászokként tűnnek majd fel a játékban, ráadásul egy új fegyvert, egy hagyományos íjat is hoznak magukkal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...