Dátumot kapott a Pokémon Legends: Arceus

  • Írta: szlav
  • 2021. május 27.
  • Megjelenés
Link másolása
Amíg a föld forog, addig a pokémonok sem hagynak minket magunkra. A trénerek jelenleg egy vadiúj kalandra és egy múltidéző remake-párosra várhatnak, most pedig azt is megtudtuk, hogy pontosan meddig.

A belátható jövő legizgalmasabb Pokémon-kalandja egyértelműen a Pokémon Legends: Arceus. Először februárban találkoztunk a 2022-ben érkező szerepjátékkal, melynek különlegessége, hogy egy teljesen nyílt világú, háromdimenziós környezetben játszódik majd - sokak álma válik ezzel valóra. A múlt legendás szörnyetegeit kutató történet most végre megkapta a pontos premierdátumát: 2022. január 28-án vághatunk bele a nagy kalandba, kizárólag Nintendo Switchen.

Szerencsére azonban nem kell az új évig várnunk a következő Pokémon-játékra, hiszen érkezik a Brilliant Diamond és a Shining Pearl is. Ez a páros nem más, mint a másfél évtizeddel ezelőtti Nintendo DS-játékok, a Pokémon Diamond és Pearl alaposan felújított változatai, amelyek szintén kizárólag Nintendo Switchen lesznek elérhetőek. Itt tehát nem érdemes vadiúj történetre számítanunk, a legtöbb változtatás a technikai megoldásokat és a megjelenést érinti majd, de a The Pokémon Company ravaszságát ismerve biztosan számíthatunk majd néhány extra érdekességre. A Brilliant Diamond és a Shining Pearl megjelenését 2021. november 19-re táblázták be a japánok, éppen elcsípve ezzel az ünnepek időszakát.

Ezek voltak tehát a nagyobb bejelentések, de további jó hír, hogy hamarosan némi újdonsággal frissül a Pokémon Home szolgáltatása is. Az úgynevezett Catch Calendar segítségével alaposabban is szemügyre vehetjük majd a Pokédexben regisztrált szörnyecskéinket, aminek a New Pokémon Snap újdonsült fotósai egész biztosan örülni fognak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...