Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl SW

A 15 éves Diamond & Pearl remake-je.

Online, interaktív Pokémon-galéria várja a látogatókat

A lassan 30 éves múlttal rendelkező franchise alkotói idejét látták annak, hogy a rajongók egy helyen megtekinthessék a Pokémon múltját.

A Bandai Namco szárnyai alatt folytatják a legutóbbi Pokémon-remake fejlesztői

A Bandai Namco szárnyai alatt működik tovább a japán ILCA csapata: a fejlesztőcég a One Piece: Odyssey mellett az új Ace Combat munkálataiban is részt vesz, az új nevük is erre utal.

Visszaestek a Nintendo Switch eladásai

Nem kell féltenünk a japánokat, hiszen a Nintendo Switch továbbra is a játékpiac jelenleg legjobban fogyó konzolja, az elmúlt év eladásai azonban némileg visszaestek a korábbi rekordokhoz képest.

Brit toplista: még mindig vezet a Gran Turismo 7

Harmadik hete vezeti a brit játékeladási toplistát a Gran Turismo 7, miközben a Switch-játékok egy kiadós akciózásnak köszönhetően tudtak megtáltosodni. A Stranger of Paradise csak a nyolcadik lett.

Bemutatkozott a Pokémon Scarlet & Violet

A hivatalos Pokémon-nap alkalmával lepörgött a Pokémon Presents legújabb adása. Az évfordulóra sok érdekességgel készültek a japánok, de a legfontosabb hír, hogy bemutatkozott a széria következő páros fejezete, a Scarlet és a Violet.

Vasárnap újabb Pokémon Presents érkezik

Vasárnap délután újabb bejelentésekre számíthatunk a Pokémonok világából. Mivel a hivatalos Pokémon-napon, vagyis a Red és Green születésnapján vetítik az előadást, biztos, hogy érdemes lesz odafigyelnünk.

Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl teszt

Régóta rágták már a rajongók a Pokémon-csapat fülét, hogy visszatérhessenek a Sinnoh régióba, most pedig két intenzív dózist is kapnak belőle. Lássuk az első felvonást, a Diamond & Pearl remake-jét!

Amerikai toplista: az üresen kongó polcok hónapja

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group novemberi összesítése, amely furcsa számokat hozott: az eladásokon nem kicsit érezteti a hatását, hogy alig lehet hozzájutni a legújabb konzolokhoz.

Brit toplista: Mario Kart-sikert hozott a Black Friday

Alaposan felforgatták a brit játékeladási toplistát a Black Friday apropóján megeresztett leárazások: az előző hét újdonságai jócskán visszaestek, a szokásos slágercímek pedig a szokottnál is jobban taroltak.

Brit toplista: mindent letarolt a Pokémon

Ha keresnétek a Battlefield 2042-t a brit játékeladási toplistán, a harmadik hely környékén tegyétek, a Pokémon Brilliant Diamond és a Pokémon Shining Pearl ugyanis letarolta a mezőnyt, és elvitte az első két helyezést.