Még az E3 előtt bemutathatják az új Switch-modellt

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 28.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint még az E3 előtt bemutathatják az erősebb Switch-modellt, a köznyelvben csak Switch Próként emlegetett konzolt, hogy a fejlesztők az expó alatt már bemutathassák a játékaikat rá.

Régi pletyka már, hogy a Nintendo egy erősebb változatot is piacra dobna a Switchből, a kérdés inkább az, hogy mikor kerítenek sort erre.

Nos, a legutóbbi pletykákat a Bloomberg szállította, amely úgy tudja, hogy az új modell gyártását júliusban kezdik meg, és szeptemberben vagy októberben dobhatják piacra, a bejelentésére pedig még az E3 előtt sor kerülhet, hogy a fejlesztőcsapatok az expón már be tudják mutatni a játékaikat hozzá.

A korábbi hírek szerint a Switch Próként emlegetett modellt 7 hüvelykes OLED-kijelzővel szerelik majd, támogatja az NVIDIA-féle DLSS-t, és dokkolt állapotban a 4K felbontást is kipréseli magából. A Bloomberg úgy tudja, az alkatrészek és a megnövekedett gyártási költség miatt valamivel drágább is lesz, mint a 300 dolláros alapgép, ami azért is fontos, mert a Switch eredeti kiszerelését kivezeti a piacról a Nintendo.

6.
6.
#5: DLSS 2.0-t tudni fog és docked módban 4K-s felbontást ígérnek, úgyhogy upscale lesz. Kvázi pont neked készítik a gépet most is. Én várom már és lehet gondolkodás nélkül veszem, ha megjelenik (és lehet kapni).
5.
5.
delphijos
#3: Én a hordozhatóságot egyáltalán nem használom ki, szóval mások az elvárások részemről. Azért ha peccsek nem is lesznek, jó lenne valami igényes upscaler , mert van pár game ami ugyan szép ( nekem bejön a rajzfilmes grafika ) de 4K TV-n azért nagyon látszik az alacsony felbontás.
3.
3.
Ooorky
#2: New 3DS-nél a régieket simán felskálázta az új felbontásra, sztem most sem várható más.
Magam részéről továbbra is egy könnyebb, passzív hűtésű hordozható verziónak örülnék.
2.
2.
delphijos
#1: Én a már megjelent játékokra leszek kiváncsi, hogy mennyire lesznek supportálva hogy kihasználják. Vagy csak az újak….
1.
1.
Guba32
Kíváncsi leszek,hogy handheld mennyire lesz grafikai szépülés,ha minimális akkor megvárom a következő gent.Jelentősnél (amit nem hiszek egyelőre) venném azonnal,várom a híreket!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...