Két új játékmóddal bővül a Ghostrunner

  • Írta: szlav
  • 2021. május 28.
  • Letöltés
Link másolása
Túl kemény volt a Ghostrunner? Vagy esetleg ennél is több kihívásra vágysz? Akárhogy is legyen, a One More Level csapata kiszolgálja az összes cybernindzsa igényeit a játék következő frissítésében.

A Ghostrunner az a játék, amibe az ember vagy beleszeret az első félórában, vagy úgy felbosszantja magát rajta, hogy utána hozzá sem nyúl többé. Nekünk nagyon tetszett ez a villámgyors és kíméletlen cyberpunk kaland, de abszolút megértjük, ha nem minden játékos osztja a véleményünket. Hasonló lehet a One More Level álláspontja is, akik a Ghostrunner következő frissítésével egyszerre kedveskednek a kevésbé türelmes és az igazán hardcore arcoknak.

Az ingyenes csomag két új játékmóddal bővíti majd az alapjátékot: ezek közül az első a Wave Mode, amely húsz folyamatosan nehezedő hullámban ereszti ránk az ellenfeleket. A csavar viszont az, hogy minden teljesített hullám után egy véletlenszerű fejlesztéssel erősödik majd a karakterünk, ezzel némi roguelike-áthallást kölcsönözve. A kihívás végén egy különleges kardkinézet várja a játékosokat.

A frissítés másik játékmódja az Assist Mode nevet viseli. Gyakorlatilag egy olyan könnyített nehézségi szintről van szó, amely azoknak szól, akiket elsősorban a történet érdekel, de nem szeretnének vért izzadni a Ghostrunner hírhedten kemény kihívásain.

Ezzel pedig még közel sem zárult le a Ghostrunner jövője, hiszen amellett, hogy ősszel befut az újgenerációs frissítés, a One More Level a 505 Games támogatásával nemrég bejelentette a játék folytatását is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...