Szépen lesoványodott a Microsoft Flight Simulator

  • Írta: szlav
  • 2021. május 29.
  • Gépigény
Link másolása
Úgy tűnik, nem csak a Sony ért az ügyes tömörítéshez. A Microsoft Flight Simulator legújabb frissítése egészen meghökkentő módon megfelezte a jókora repülőszimulátor által lefoglalt adattömeget.

Nem mindennap találkozunk egy olyan jelenséggel, hogy egy 170 GB-ot nyomó videojáték egyik napról a másikra már csak 83 GB-ot foglal a merevlemezen, márpedig pontosan ez történt most a Microsoft Flight Simulator esetében. Az Asobo Studio jókora optimalizációs kört futott a játék 1.16.20.0-s frissítésével, melynek eredményeképp a játék méretét sikerült egész egyszerűen lefelezniük - így is egy elég masszív letöltésről van szó, de a különbség abszolút kézzelfogható.

Mindez kifejezetten jó hír lehet azok számára, akik konzolon várják a felszállási engedélyüket. A korábbi ígéretek szerint a Microsoft Flight Simulator idén nyáron Xbox Series X és Series S konzolokra is ellátogathat majd (sőt, Xbox One-os pletykákról is hallottunk), és nyilvánvalóan sok játékos elkeseredne, ha a Call of Duty: Warzone mellé már nem férne fel a Microsoft repülőszimulátora.

11.
11.
GAMEROD
#4: Jó lett, viszont ha valaki használja mellette az LHSimulation féle magyar repülőteret, akkor ki kell szedni belőle az LHBP könyvtárat mert sok fura dolgot produkál két Ferihegy egymáson :)
10.
10.
GAMEROD
Konzolra szart nem ér az egész, ha nem lehet moddolni. Például első körben lecserélni az összes default festést eredeti légitársaságokéra, nemcsak a sajáton hanem a többi live traffic gépét is, amik pc-n járatinfók alapján már azt a festést és típust kapják ahogy eredetileg is kinéznek, nem pedig egy kis Cessna száll le Airbus helyett Ferihegyen.
9.
9.
Caleon
#4: Lenyűgöző. Várom már konzolra. Warzone nincs fent, a Cold War így is közel 200 giga.
7.
7.
dareal
köszönjük, Nektek meg sok-sok kellemes órát és kék eget! :)
6.
6.
GemForge
#4: Nagyon jól néz ki! Gratulálok!
5.
5.
hedzsooo
#4: +1 Koszi, en tuti ranezek! :-)
4.
4.
dareal
hadd ajánljam Nektek az ingyenes hazai kiegészítőnket, a HungaryVFR-t :)
rendkívül sok nevezetesség és kis reptér került és majd még kerül be, természetesen az xbox kiadásra is szeretnénk elérhetővé tenni, továbbra is ingyenesen! :)


https://flightsim.to/file/397/hungaryvfr-fs2020
3.
3.
delphijos
#2: Lehet hogy X-re jön 2x :)
2.
2.
Caleon
Series X és Series S.
1.
1.
Ooorky
Azt is megoldhatnák végre, hogy MS Store-ból lejöjjön egyben az egész PC-n, ne kelljen azért napokig futtatni, hogy letöltse saját magát a csodálatos Telekomos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...