Önálló műsorral készül a Koch Media is

  • Írta: szlav
  • 2021. május 29.
  • Rendezvény
Link másolása
A Summer Game Fest zászlaja alatt önálló digitális közvetítéssel készül a Deep Silver anyavállalata, a Koch Media. Ha szerencsénk van, hallhatunk újdonságokat a Metro, a Dead Island vagy éppen a Saints Row franchise-okról is.

Az elmúlt években elég acélos katalógust gyűjtött a brandje alá a Koch Media és a Deep Silver, úgyhogy nem is olyan meglepő, hogy német-osztrák játékkiadó önálló műsorral készül a nagy nyári hírözönre. A Geoff Keighley-féle Summer Game Fest közreműködésével június 11-én, magyar idő szerint este 9 órakor kezdődik a közvetítés, és habár egyelőre csak találgathatunk a műsor tartalmával kapcsolatosan, van egy olyan érzésünk, hogy érdemes lesz figyelemmel kísérni az adást.

Már csak azért is, mert a Deep Silver olyan játékszériák felett bábáskodik, mint a Metro-sorozat, a Saints Row, vagy éppen a Dead Island - az előbbieknél igencsak érik már egy-egy folytatás, ahogy a Dead Island 2-t is illene újra bejelenteni. Ezen felül szó eshetne egy új Homefront-játékról, illetve a visszatérő TimeSplittersről, és persze akkor sem lepődnénk meg, ha a partnerstúdiók villantanának egy-két vadiúj IP-t is.

1.
1.
crytek
Szerintem új Metro még nem lesz ha készül is az még messze van nagyon és ennyire előre nem fognak róla beszélni (de ez csak szerintem) Aztán ki tudja. Szentrowos marhaság sosem érdekel, viszont a Dead Island 2 az nagyon is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...