2008 első negyedévéig késik a Warhammer Online

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Ugyan a Warhammer világában játszódó MMORPG-nek is meg kellett volna érkeznie tavaly, a fejlesztők azonban először az idei, majd a 2008-as évre tolták a megjelenést.
Ugyan a Warhammer világában játszódó MMORPG-nek is meg kellett volna érkeznie tavaly, a fejlesztők azonban először az idei, majd a 2008-as évre tolták a megjelenést.

Ugrás a galériához

Mark Jacobs elmondása szerint, miután a játékot fejlesztő Mythic-et felvásárolta az Electronic Arts, rengeteg lehetőségük adódott, melyek kihasználása a Warhammer Online: Age of Reckoning hasznára lettek volna. Ilyen módon a srácok a napokban úgy döntöttek, hogy inkább dolgoznak még pár hónapot a címen, néhány dolgot inkább újraírnak, hogy aztán a világ legjobb masszívan online tolható szerepjátékát dobhassák piacra. Most az egyszer megbocsátunk, de aztán tényleg ilyen jó legyen az a játék, kedves Jacobs!

4.
4.
fojesz
Állítólag a Warhammerbe egy teljesen új játékmód került a Realm vs. Realm - azt mondják jó. :)
3.
3.
szpiiit
Avium-al nagyon egyet értek... én pl már csak azért se váltok mert lusta vagyok megnézni:P...de tényleg ha valakinek bejön egy mmorpg..az minek váltson..meg amúgy is ezek időigényesek, szal... elég ott egy is...nincs az embernek 2re is ideje:S... ez nem single player:)

1.
1.
Avium
ezzel (sztm) az a baj h nagyon a wow/gw erzesre epit. a wow-osok tuti nem fognak valtani, ha meg nem egy kategoria akkor meg GW-nek allit kihivast.. de meg mindig azt mondom h akiknek mar van mmorpg-juk ilyen stilusu jatekban azok nem nagyon fognak valtani
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...