Dark Alliance - osztott képernyős mód is lesz benne

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 31.
  • Letöltés
Link másolása
Remek hírrel jelentkeztek a Dungeons & Dragons: Dark Alliance készítői, ugyanis a srácok bejelentették, hogy a megjelenést követően egy frissítés lehetővé teszi majd, hogy osztott képernyős módban kalandozzunk az ismerősökkel.

Akárcsak az újrakiadott Baldur's Gate: Dark Alliance-ben, úgy a szellemi örökösében, a Dungeons & Dragons: Dark Alliance-ben is elérhető lesz majd az osztott képernyős multiplayer - jelentette be nemrég Twitteren a fejlesztőstúdió.

Ugyanakkor érdemes kiemelni, hogy sajnos a funkció még nem lesz elérhető az RPG megjelenésekor, de a készítők ígéretet tettek, hogy igyekeznek még idén nyáron egy ingyenes DLC-be öltöztetve elhozni a kanapé-kooperatív játékmód lehetőségét PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. Igen, sajnos nagyon úgy néz ki, hogy lóerő hiányában a PlayStation 4 és az Xbox One ezúttal kimarad az osztott képernyős buliból.

A Dungeons & Dragons: Dark Alliance június 22-én debütál az említett platformokon, ráadásul Xboxon és PC-n a Game Pass kínálatába is bekerül már a premier napján.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...