Blood Bowl 3 - bemutatkoznak a nemesek

  • Írta: gorien
  • 2021. június 2.
  • Videó
A Blood Bowl-sorozat következő felvonása új csapatokkal gazdagítja az univerzum legdurvább amerikaifoci-bajnokságát. Az újoncok közé tartoznak a birodalmi nemesek is, akiket most alaposabban is megismerhetünk.

A Blood Bowl univerzumában az amerikai foci határozottan durva sport, ám ahogy a mi világunkban, úgy ott is vonzza a gazdagok figyelmét. Számos birodalmi nemes válik maga is sportolóvá (vagy vesz magának egy saját csapatot), ami a vérgőzös vágyak kiélése és a diadalittas ünneplés mellett az adóelkerülésnek is kiváló módja. Erről a csapatról szól a legújabb bemutatóvideó.

A Blood Bowl 3 a korábbi játékokhoz képest négy új csapatot vonultat fel – legutóbb a fekete orkokat ismerhettük meg közülük. Noha a nemesek brutalitásban nem érnek fel hozzájuk, félteni őket sem kell, hiszen kiválóak az ellentámadásban, és ha a gyorsaságuk nem elég, az ogréjuk majd rendet vág a másik csapat soraiban.

A Blood Bowl 3 augusztusban fog megjelenni PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint Nintendo Switchen. A zárt bétája holnap kezdődik, és június 13-ig tart.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...