E3 2021: Újra megmutatja magát a Babylon's Fall

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 5.
  • Teaser
Link másolása
A Square Enix elárult pár előzetes részletet az E3 apropóján tartott streamjéről, így többek között azt is elhintette, hogy a PlatinumGames új fejlesztése, a rég nem látott Babylon's Fall is megmutatja magát a műsorban.

Azt már lehetett tudni, hogy a Square Enix is képviselteti magát az idei E3-on, sőt a szervezők hivatalos menetrendjéből a kezdés időpontjáról is lehullott a lepel, a kiadó azonban most megosztott némi extra részletet a Square Enix Presents címet viselő sorozat legújabb felvonásáról.

A Babylon's Fall legutóbbi kedvcsinálója.

Így például kiderült, hogy a műsor durván 40 perces lesz, és "a világ minden részéről hoz majd izgalmas infókat": bemutatkozik az Eidos Montreal legújabb játéka, újra megmutatja magát a PlatinumGames fejlesztése, a Babylon’s Fall, és a Marvel's Avengers következő kiegészítőjéből, a Black Panther - War for Wakandából is kapunk némi ízelítőt. Nem hiányozhat a felhozatalból a Life is Strange: True Colors és a Life is Strange: Remastered Collection sem, azonban a Square szerint mindez csak a kezdet, a felhozatal nagy részét titokban tartják egyelőre.

A Square Enix Presents: Summer 2021 magyar idő szerint június 13-án, 21 óra 15 perckor kezdődik majd - a GK-n élőben követhetitek az eseményeket, és az újdonságokról is beszámolunk majd nektek!

4.
4.
KopyAti
#3: Saját véleményről hallottál már? Naugye! Az 1 bites hülyeségeidtől kímélj meg. ;)
3.
3.
Robilluma
:DDDDDDD

Agyatlan csapkodás... Ezt a műfajt úgy hívják hogy Hack and slash... Devil May Cry, Nier Automata, Shadow of Mordor, God of War széria, Darksiders ect.
Ocsmány gagyi körítés... egy másfél perces trailerből sikerült leszűrni, ami másfél évvel ezelőtti.
A "kidolgozott sztori helyett"re meg mit mondjon az ember??? :DDDDDD Nem említettek sztorit emlékeim szerint. A stílusa nem zárja ki h kidolgozott sztorija legyen.
Sima ellenfelet percekig kell hentelni??? Másfél perc a trailer. :DDDDDD

'Same old' kommentszekció.
2.
2.
XuChi
#1: Detto ez ami bennem is megfogalmazódott. Agyatlan csapkolódás az egész semmi több. Ráadásúl ocsmány gagyi a körítés is.
1.
1.
KopyAti
F@sza, kidolgozott sztori helyett, agyatlan csapkodás. Meg hogy egy sima ellenfelet percekig kell hentelni, mikor már az első csapásnál olyan mintha belehalna. Å, öregszem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...