E3 2021: Kedd éjjel rajtol a Bandai Namco műsora

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 9.
  • Rendezvény
Link másolása
Pontosították az E3 hivatalos menetrendjét, így mostanra minden műsorszám fix kezdési időpontot kapott. A Bandai Namco is saját streammel készül, kedden érdemes lesz későn feküdni!

Az ESA pontosította az E3 hivatalos menetrendjét, így tudtuk meg, hogy a Bandai Namco saját műsora június 15-én, magyar idő szerint 23 óra 25 perckor veszi kezdetét. Nem tudjuk, hogy mivel készül a kiadó az eseményre, de a magunk részéről mi nagyon bízunk egy Elden Ring-helyzetjelentésben!

Érdemes lehet még észben tartani, hogy szombaton, 11 órakor a Gearbox is külön streamet tart, itt vélhetően többet is hallhatunk majd a Wonderlandsről, amely a találgatások szerint holnap este mutatkozhat be, és egy Borderlands-mellékág lesz Tiny Tinával a főszerepben. Végül hétfőn, 19 óra 15 perckor a Take-Two paneljére is nézzetek rá: a pletykák szerint a Wonderlands mellett egy, a Firaxis által fejlesztett Marvel-játékot is láthatunk a kiadótól a napokban, így biztosan lesz miről beszélniük.

Hamarosan összefoglalóval jelentkezünk az E3 menetrendjével kapcsolatban. Stay tuned!

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

7.
7.
Hoki György
Visszaszívok mindent, lement a trailer, jött dátum is, jól néz ki, én várom :D
6.
6.
DragonBleacPiece
En bizom benne hogy meglatjuk a bejelentest a summer game festen,es biztato elojel a junius 10.-ei napfogyatkozas is.
5.
5.
Hoki György
#2: A baj az ezzel, hogy már 2x eljátszották ezt ezelőtt, mindenki várta a State of Playt, meg a TGS-t, és sehol semmi, volt is sírás utána :D Most valamivel megbízhatóbb leaker lobogtatja a zászlót, de ennyi várakozás után már csak akkor hiszem ha látom, addig is marad további 10-20 órát csapni a Dark Souls 3-ba a meglévő 450 mellé :D

#3: Hasonlóan fájdalmas :D
4.
4.
kryszisz
#3: Remélem van olyan jó az első része mint mondják, mert most elég jó akcióban volt, úgyhogy bezsákoltam későbbre Videók alapján tetszetős, elkapott némi Dragon Age vibe, de gondolom csak a sárkányok miatt, mert más tekintetben bizonyára köze nincs hozzá.
3.
3.
Ganzer
#1: Na, ennél is ugyanaz a szitu mint a Dragons Dogma 2-vel. Itt is reménykedek egy mihamarabbi megjelenésben. :D
2.
2.
Robilluma
#1: Nem kell a Bandai Namco műsoráig várnod. Mindenhol azt leakelik h a holnapi Summer Game Fest lesz a leleplezés eseménye.
1.
1.
Hoki György
Alig várom, hogy majd éjfélkor megint háboroghassak, hogy megint nem mutattak/mondtak semmit az Elden Ringről :D

- Ne legyen igazam, de a játék lassan inkább mém, mint létező produktum :D -
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...