E3 2021: Painkiller-játékot pártfogol a Koch Media

  • Írta: gorien
  • 2021. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Koch Media csak holnap tartja meg a saját műsorát, de azt már bejelentette, hogy Prime Matter névvel új kiadói ágat indít, amely alatt prémium játékokat gondoz majd. Kapásból egy tucat címről tudtuk meg, hogy ez alá fog tartozni.

Az Embracer Grouphoz tartozó Koch Media is saját műsort tart majd az E3-at megelőzően, amelyet Koch Primetime címre kereszteltek, de ezt már ma megelőlegezték egy bejelentéssel. A kiadó életre hívja a Prime Matterre keresztelt kiadói alágat, amely alatt széles skálán mozgó, prémium játékokat kereshetünk majd a jövőben.

Egy tucat játékról tudtuk meg, hogy a Prime Matter kötelékében várható a megjelenésük. Ezek közé tartozik a Crossfire-univerzumban játszódó, stratégiai Crossfire: Legion, a King's Bounty II és a Payday 3 is. A Scars Above egy sötét sci-fi alkotás lesz, de tőlük jön az akció-kalandjáték Echoes of the End, a The Last Oricru, az Encased, a Gungrave G.O.R.E, a The Chant, a Dolmen és egy egyelőre csak Final Form munkacímen futó lövölde is. Továbbá egy Painkiller-játékot is várhatunk.

Néhány, már korábban a Koch Mediával társuló játék is átkerül a jövőben a Prime Matter alá: a Mount & Blade II: Bannerlord az egyik ilyen, de a Kingdom Come: Delivarence Switch-változatát is így hozzák majd tető alá.

A Koch Primetime holnap 21 órakor várható, amelyen bővebben hallunk majd a fentebb említett címekről.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...