Így kezdődik a Resident Evil: Infinite Darkness

  • Írta: gorien
  • 2021. június 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Már egy hónap sincs hátra a Resident Evil-univerzum legújabb sorozatáig, amelyet ezúttal a Netflix szállít. A Resident Evil 4 után játszódó történetben Leon Kennedy és Claire Redfield ismét együtt néz szembe a biofegyverekkel.

Leon S. Kennedy újabb animációs alkotásban tér vissza, miután korábban több egész estés filmet is kapott már: ez lesz az először tavaly megvillantott Infinite Darkness.

A sorozat a Resident Evil 4 után néhány évvel veszi fel a fonalat, amikor Leon még mindig az amerikai titkosszolgálatnak dolgozik, a legújabb küldetése pedig a Fehér Házba szólítja, ahol történetesen Claire-be is belefut – őket ismerős szinkronnal hallhatjuk viszont.

A Netflix Geeked Week eseménysorozatának tegnapi szekciójában az anime és animált alkotások élvezték a főszerepet (bejelentettek például egy Gyűrűk Ura-animét), ennek megfelelően pedig az Infinite Darkness is képviseltette magát egy klip erejéig.

Ez a kezdőképsorokat ábrázolja, amelyek 2000 októberében, a Penamsztáni Köztársaság egyik polgárháború sújtotta városában veszik fel a fonalat. Egy katonai alakulatot támadás ér, a sértetlenül maradtak egy része pedig nem hallgat a parancsra, a társaik kimentésére sietnek.

Hogy ezután pontosan mi következik, azt majd július 8-án tudjuk meg, amikor a Resident Evil: Infinite Darkness premierezik a Netflix kínálatában.

2.
2.
Anti4730
Nagyon benanak igerkezik, ez az animacio se tunik valami tutinak.
1.
1.
Ps fanboy
Csodálatos a Sólyom Végveszélyben-ből nyúlt jekenetsorral.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...