E3 2021: Új Castlevania-sorozat készül a Netflixnél

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Noha az eredeti sorozat véget ért a negyedik évaddal, a Netflix hivatalosan is megerősítette, hogy már készül a mellékág, amelynek Richter Belmont lesz a főszereplője.

Május közepén landolt a Netflixen a Castlevania-sorozat negyedik évada, és ezzel Trevor Belmont története véget ért, nem maradnak azonban sokáig néznivaló nélkül a rajongók: a Geeked Week műsorában a készítők megerősítették, hogy készül az adaptáció mellékága.

Az eddigi infók alapján a show kreatív csapata, Kevin Koilde, Sam Deats és Adam Deats visszatér, a történet pedig 1792-ben, a francia forradalom idején játszódik majd. A főszerepet ezúttal Trevor leszármazottja, Richter Belmont, valamint Maria Renard kapja. Látnivalót nem kaptunk az új sorozatból.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

2.
2.
Hoki György
Nah, csak megkapjuk a Symphony of the Nightot, örülök neki, várós, imádtam a sorozatot. Egyébként, ahogy előttem is utaltak rá, Richter leszármazott, nem pedig fia Trevoréknak. Simon Belmont lenne a fiú, de még ő is csak egyes iterációkban.
1.
1.
Mortis
hát nem 'tom, de ha Trevor és Sypha fia akkor jó öregen debütál 1792-ben. ugye az anime 1476-ban ér véget, ha jól emlékszem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...