E3 2021: Dátumot kapott a Rainbow Six: Extraction

  • Írta: szlav
  • 2021. június 12.
  • Megjelenés
Link másolása
A Rainbow Six: Extraction nyitotta a Ubisoft Forward műsorát. Egy látványos cinematic előzetessel és egy kiadós adag gameplay-felvétellel köszönt be a szeptemberben érkező kooperatív lövölde.

Idén ősszel a Rainbow Six ügynökei ismét összeállnak, hogy szembenézzenek az Outbreak eseménysorozatában megismert parazita erősen mutálódott változatával. A Ubisoft Forward adását egy látványos CG-előzetes nyitotta, melynek során egy veszélyes mentőakció közben láthattuk az ismerős operátorokat.

Az Archaen névre hallgató idegenek a legfélelmetesebb horrorfilmekben is megállnák a helyüket, de szerencsére az operátorok kütyüjei ellenük is hatékonynak bizonyulnak. Az egy-három fős bevetéseink között vadiúj fejlesztésekkel erősíthetjük majd a hőseink eszköztárát, érdemes azonban vigyáznunk, hiszen ha a szörnyetegek elragadnak bennünket, akkor könnyen odaveszhet a felszerelésünk is.

A Ubisoft Montréal egy érdekes mechanikával emeli a tétet az Extraction missziói során. Az elhullott operátorok ugyanis szó szerint az idegenek markába kerülnek, így a mi feladatunk lesz, hogy a következő küldetés során megmentsük őket - addig az elrabolt operátorokat nem is vihetjük bevetésre.

A gameplay-bemutató során Ela, Alibi és Sledge egy alaszkai kutatóállomásra érkeznek, hogy több információt szerezzenek az Archaen-fenyegetésről. Jól látható, hogy a játékmenet során nagy hasznát vehetjük majd a lopakodásnak és az operátorok különleges eszköztárát is érdemes lesz észben tartanunk. A misszió azonban nem végződik zökkenőmentesen, a trió egyik tagját elragadja az idegen veszedelem, ami pedig nem jelenthet mást: ideje megtervezni a mentőakciót.

A Rainbow Six: Extraction szeptember 16-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, ráadásul a játékosok már az első naptól teljes cross-play támogatást élvezhetnek. További jó hír, hogy a Ubisoft a Siege veteránjainak néhány játékbeli extrával kedveskedik majd.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...