E3 2021: Hírek a Godfall háza tájáról

  • Írta: gorien
  • 2021. június 12.
  • Letöltés
Link másolása
Az E3 nyitónapjából a Gearbox is kanyarított egy szeletet magának, éjfél előtt leadta a saját műsorát is. A legtöbb újdonságot a Counterplay Games looter-shooteréről tudtuk meg.

A Gearbox is megtartotta a maga (kifejezetten vérszegényre sikeredett) E3-as műsorát, amelyben szó esett a korábban már leleplezett Tiny Tina's Wonderland és Tribes of Midgard mellett a Godfallról is. A nagy durranások elmaradásáért nyilván nem kárpótol, de a Counterplay Games looter-slasheréhez több hír is érkezett, amelyet az alábbi előzetesben foglaltak össze.

Egyrészt hivatalossá vált a korábbi pletyka, hogy PlayStation 4-re is megjelenik a Godfall – és természetes, ha valaki erre ruház be, az a PlayStation 5-re való upgrade lehetőségét is ingyen kapja mellé. Az ingyenes Lightbringer frissítés egy új endgame módot hoz magával, kapunk új felszereléseket és Valorplate-változatokat, valamint bejelentették a Fire & Darknesst, ami a Godfall első fizetős DLC-je lesz benne egy teljesen új birodalommal.

Az előzetesben található újdonságoknak közös a megjelenési dátuma: mindegyiket augusztus 10-től érhetjük majd el.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

5.
5.
Parano1d
#4: Ahogy nézem Epicen, AC, meg Wach Dogs is annyi, ezek is kb ugyanakkor jelentek meg, és azért ezek már több mint fél éves játékok. Mondjuk ez ez az akció csak 17.-ig van.
4.
4.
Neo1989
Hát mivel az emberek többségének nincs PS5-e, gondolom ez a valódi ok.
De azért az is vicces, hogy pár hónapja jelent meg és már lehet kapni 14-ért.
3.
3.
szenye
#1: Az nem egy másik cég szolgáltatása? Vagy érkezik oda is?
2.
2.
Shao Kahn
Olvastam minden játéktesztet a godfallról, melyek alapján a játék egy hulladék. Akkor mi értelme hirtelen még több platformra kiadni? Nem értem.
1.
1.
Oistrakh01
Jó lesz ez a játék majd gamepassba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...