E3 2021: Mozgásban a S.T.A.L.K.E.R. 2

  • Írta: szlav
  • 2021. június 13.
  • Videó
Elképesztően látványos gameplay-bemutatóval jelentkezett a S.T.A.L.K.E.R. 2, amely végül a Heart of Chernobyl alcímet kapta. Megvan a premierdátum is: jövő áprilisban látogathatunk el a Zónába.

A GSC Game World nem ismer kompromisszumokat, a S.T.A.L.K.E.R. 2 kizárólag a PC-t és az újgenerációs Xbox-konzolokat célozza meg. Ennek megfelelően 4K-s felbontásra és sugárkövetésre is számíthatunk, a mai első gameplay-bemutatót látva pedig egész biztosnak tűnik, hogy a látvánnyal nem lesz probléma.

Az előzetes során főhősünk, Skif ódon raktárházakban, bűzlő mocsarakban és sötét laborépületekben is megveti a lábát, ahol a Zóna túlélői mellett félelmetes mutáns szörnyetegek és kiszámíthatatlan anomáliák teszik veszélyessé minden lépését. Az oroszul beszélő előzetes eszméletlen hangulattal hozta a posztapokaliptikus hangulatot - egész biztos, hogy erre a játékra érdemes lesz odafigyelni.

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl 2022. április 18-án érkezik PC-re és Xbox Series X/S-re. A játék az első naptól csatlakozik az Xbox Game Pass könyvtárához is.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

23.
crytek
#22: Kinek mi. Sony szerint pl a Days Gone is bukás volt mert lelötte a második részt. Pedig kevés embert találni akinek nem tetszik
22.
Ooorky
#21: "Sok foshulladék game 50 euros aztàn sokszor nem győzik már 2 hónap után 80-90 %-ozni mert a kutya se veszi."

Akkor mégiscsak hulladék volt a death stranding XD
21.
crytek
#20: DS pedig jó game annak aki szereti a kategóriát. Ennyi erővel minden game szar.

Ezek digitális termékek ez nem a kínai piacos gagyi vs ugyanolyan kinézetű csak mondjuk adidas cipő esete, ahol 5 szőrös minimum az árkülönbség és látod a valóságban is hogy miért drágább az adidas.. Sok foshulladék game 50 euros aztàn sokszor nem győzik már 2 hónap után 80-90 %-ozni mert a kutya se veszi.
Lehet rám bármit írogatni, de én pont ezért "ingyenzem" a játékaimat. Így nem áll fent olyan eset hogy sírnom kéne hogy szarra költöttem a pénzem és már bánom. Semmit nem bánok ingyen voltak szar na és? Nem veszítek semmit
20.
Ooorky
#19: Pszichológia
fizettem érte - csak jó lehet, mert ha nem jó akkor tévedtem, márpedig én nem tévedhetek.

Elég megnézni mikor az apple fanatikusok bevédik kedvencüket 1-1 katasztrofális hiba nyilvánosságra kerülése után, vagy amikor a ps-esek körmük szakadtáig védték a death stranding-ot.
19.
crytek
#18: Jaj de gáz ez. Nem attól lesz jó valami mert drágán veszed. Ez a hülyeség amúgy honnan jött a gamevilágban?

Cyberpunk is pl mekkora jó lett mert sokmillióan vakon bízva a minőségben előrendelték fulláron..
18.
Ps fanboy
#14: Ja persze. Na ezt tükrözi a gamepass szellemisége, "ha már olcsó lehet szar is." Én meg inkább fizetek érte többet, csak legyen jó, élvezhető...
17.
bitchka
#14: Mivel olyan kis költségvetésből készült a játék, hogy az egész fejelesztőgárdából 2 embernek volt kocsija, de időközben néhányan leléptek a 4A-hez, Ukrajna pedig nem volt tele játékfejlesztőkkel.

#15. DX11-ben is az elsők között volt, de ettől még a motor nem volt fejlesztőbarát. Ezért is tértek át az UE4-re.
16.
bitchka
#13: Pont a bugok miatt tértek át az UE4-re.
15.
Ooorky
#14: Ha jól emlékszem az az engine anno elég durván úttörő volt, első directx 10-es motorok egyike volt amikor az ue2-be még a pixel shader-eket is utólag patch-elték bele...
Az más történet, hogy a dx10 Vista exkluzív volt ezért alig néhányan tolták a legjobb effektekkel.
14.
crytek
#13: Ha a saját enginejüket se tudták évek alatt se hibamanetesre fabrikálni, joggal lehetünk kíváncsiak mit kezdenek majd az UE-el :)
Mondjuk 572 ft os game pass árért nekem tökmindegy :)
13.
pityke0211
#4: Az a 3 hónap meg kelleni is fog, hogy játszhatóra patcheljék a játékot
10.
bitchka
#6: Jogos. Az elődjében sokak szerint mindenidők legjobb fps AI-a volt. Rohadt nehéz is volt. Legalább az észlény aki játszotta próbált volna úgy tenni, mint aki fedezéket keres. Az első trilógiát fedezék+kihajolás nélkül végig sem lehetett játszani.
9.
Marcus88
#1: Látva,hogy mit mutat a többi Ubi,Square stb.. ezektől nem nehéz jobbat csinálni.
Évről évre szarabb ez az E3.
8.
Dízel
Elden ring meg a stalker 2 viszi az egész showt. brutális ez a stalker 2. van atmoszféra teremtés megint.
6.
Fanboi
Látványos, de az AI az elején szemmel láthatóan nem csak hülye még lőni sem tud, remélhetőleg ezen javítanak. Az előző részek egynek elmentek.
5.
bitchka
Ez odabasz, mivel nem vártam sokat, de titkon pont ilyen játékban reménykedtem. Nem vártam még így egy játékot sem szerintem.
4.
kryszisz
#3: Már hetek óta pletykálják, hogy mindössze 3 hónapra szól az exkluzívitás:)
3.
crytek
Első mondat kb a stalker 2 nél elsőként xbox konzolon..azaz ps release confirmed. Szóval aki be volt szarva kár volt
2.
Lorthirash
#1: Muszály nekik amúgy ez nagyon ott van.
1.
manderel
Hát, a Microsoft eddig magasan viszi ezt a showt..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...