E3 2021: PvP is lesz a Back 4 Bloodban

  • Írta: gorien
  • 2021. június 13.
  • Hír
Link másolása
A Back 4 Blood is bekukkantott az Xbox és a Bethesda közös műsorába. Egyrészt megerősítették a pletykát, miszerint az Xbox Game Passben látjuk viszont a játékot, másrészt leleplezték a PvP-játékmódját is.

A Left 4 Dead alkotói a Back 4 Blooddal térnek vissza a zombis tematikához, amelyben a kooperatív játékot egy felkészült, gyors reagálású mesterséges intelligencia dirigálja majd, és egy kártyarendszer segít a körök frissen tartásában. A Turtle Rock Studios a Summer Game Festen már beharangozta az augusztusi bétatesztet, de mint kiderült, nem ez volt az egyetlen bejelentenivalójuk a videojátékos fesztiválszezonban.

Az Xbox és a Bethesda közös műsorában is képviseltette magát a játék, méghozzá két hírrel is. Egyrészt beigazolódott a pletyka, hogy a megjelenés napján (azaz október 12-én) rögtön megtalálhatjuk az Xbox Game Pass kínálatában, másrészt pedig leleplezték a Back 4 Blood új játékmódját is, amelyben a zombik felett egy emberi játékosok vehetik át az irányítást.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

1.
1.
JohnSpartan
Nem értem ezeket a kiadókat... Minek???
Inkább az alapjátékra koncentrálnának ahelyett hogy egy amúgy is halott módot tuszkolnak bele. Tegyenek bele egy survival módot helyette, több pályával mint a WWZ-ben, több lehetőséggel azt csumi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...