E3 2021: Ezeket tartogatta még a Square Enix

  • Írta: gorien
  • 2021. június 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A nagyobb Square Enix-bejelentések mellett volt néhány kisebb is, amelyek többnyire a különböző mobilos játékokat érintették. Jön új Hitman Sniper, ünnepel a Final Fantasy: Brave Exvius, és a Marvel's Avengers új DLC-je is közeleg.

Final Fantasy: Brave Exvius (mobil)

A Final Fantasy: Brave Exvius hamarosan az ötödik születésnapját ünnepli, az örömét 45 millió játékossal oszthatja meg világszerte. Az ünneplés június 17-én veszi kezdetét, ami számos jutalmat és ajándékot jelent majd, illetve egy kollaborációt a War of the Visionsszel, ami egészen július 13-ig tart ki.

Final Fantasy VII: The First Soldier (mobil)

Május elején láthattuk hosszabban a Final Fantasy VII mobilkora szánt battle royale-mellékágát. Ezúttal csak néhány villanást csíphettünk el belőle.

Hitman Sniper: The Shadows (mobil)

Új Hitman Sniper-játék a láthatáron, amely free-to-play címként lesz elérhető iOS- és Android-eszközökön 2021-ben. Mivel a 47-es ügynököt nem találják, és egy Srapnel nevű bűnszervezet fenyegeti a világot, ezért összehívják az Árnyakat, egy elit orgyilkos csapatot, hogy elhárítsák a vészt.

Marvel's Avengers (PC, PlayStation 4 és 5, Xbox One és Series X/S)

Háború közeleg Wakandában. Ulysses Klaue saját magának akarja a vibrániumot, amit a rejtett társadalom legendás védelmezője nyilván nem hagyhat. A War for Wakanda augusztusban lesz elérhető a Marvel's Avengersben.

NieR Re[in]carnation (mobil)

A NieR-sorozat is ellátogat mobiltelefonokra, ez lesz a Re[in]carnation. Kezdetét vette az előregisztráció.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...