Eleinte csak internettel játszható a Back 4 Blood

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 18.
  • Hír
Link másolása
Noha a Back 4 Blood kampányát egyedül is játszhatjuk, az internetkapcsolat ilyenkor is elengedhetetlen lesz - legalábbis eleinte, mert a fejlesztők idővel szeretnék lehetővé tenni az offline játékot is.

Sokat pörgött az E3-on a Left 4 Dead-csapat új játéka, a Back 4 Blood. Az október 12-én megjelenő kooperatív lövölde megmutatta a PvP-játékmódját, emellett kiderült, hogy az Xbox Game Pass-előfizetők már az első napon hozzáférhetnek majd - igaz, augusztusban bárki kipróbálhatja az anyagot a nyílt bétatesztek alkalmával.

Most más részletekre is fény derült. Egyrészt a Turtle Rock megerősítette a Twitteren, hogy bár a játék kampánya egyedül is játszható lesz (ilyenkor értelemszerűen az AI felel a csapattársakért), az internetkapcsolat így is elengedhetetlen majd. Legalábbis eleinte biztosan: a csapat már vizsgálja, hogyan tudnák a jövőben támogatni az offline játékot, de a rajt idején erre még nem lesz megoldásuk.

Jó hír viszont, hogy nem kell majd befizetnünk a prémium DLC-kre abban az esetben, ha olyan csapatban játszunk, ahol a vezető már rendelkezik azokkal. Egy olyan játék, mint a Back 4 Blood, tipikusan akkor működik jól, ha van egy összeszokott baráti társaságunk hozzá, ezzel a döntéssel pedig el tudja kerülni a Turtle Rock, hogy ezek a csapatok szétszakadjanak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...