Kitolják a Final Fantasy Origin próbaidőszakát

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 20.
  • Korai verzió
Link másolása
Várható volt, hogy a Square Enix a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin próbaidőszakának meghosszabbításáról dönt, miután a játék demója játszhatatlan volt az első napokban.

A pletykáknak megfelelően az E3-on bemutatkozott a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, a Team Ninja akció-orientált Final Fantasy-mellékága. A fejlesztők a visszajelzések gyűjtése érdekében még egy ideiglenesen elérhető demót is kiadtak a játékból PS5-re, ez azonban az első napokban egy hibás fájl miatt konkrétan játszhatatlan volt.

Sejthető volt hát, hogy a Square Enix meghosszabbítja a próbaidőszakot, és így is lett: a kiadó a Famitsu magazin egyik interjúját tette közzé a saját weboldalán, amelyből kiderül, hogy a korai változat az eredetileg tervezettnél két nappal tovább, június 26-ig marad elérhető. Van tehát egy kis időtök még arra, hogy pótoljátok a demót, abban az esetben viszont, ha erre mégsem lenne lehetőségetek, ott a YouTube: a videómegosztó tömve van már gameplay felvételekkel, mi is beágyaztunk fentebb egy félórás videót.

A Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin egyébként 2022-ben érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S-re, és a Final Fantasy első számú embere, Tetsuya Nomura se nem folytatása, se nem előzménye az eredeti Final Fantasynek; mindössze arról van szó, hogy közös körítésen osztozkodik a két játék.

1.
1.
Onion
Én még mindig nem értem, ebben mi a Final Fantasy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...