E3 2021: Spin-off játékot kap a Final Fantasy-széria

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Square Enix is egy különleges bejelentéssel zárta az idei E3-as műsorát, ugyanis bemutatta a Team Ninja gondozásában készülő Final Fantasy spin-off játékot, a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origint.

Beigazolódott a korábbi pletyka, miszerint egy Final Fantasy-mellékágon dolgozik a Team Ninja, ugyanis a Square Enix streamjét a rövid című Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin játék zárta a maga két és félperces előzetesével:

Habár a videó alapján főhőseink már nagyon szeretnék legyőzni Chaost, erre azonban még 2022-ig várniuk kell, hiszen ekkor érkezik majd a spin-off epizód PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Nekünk viszont lehetőségünk lesz kipróbálni a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origint, hiszen az egy június 24-ig elérhető PlayStation 5-exkluzív demóval jelentkezik.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

5.
5.
#4: A képbe "nagyon beleillő" karakterek. Mondjuk még a főszereplő is olyan, mint ha a Duke Nukem és a Doom-os faszi szerelemgyereke lenne egy kis Dante beütéssel és Nier Automatás fegyverekkel. Lehetne belőle egy jó kis Darksiders 1 szerű játék, de nem hiszem, hogy olyan lesz. Minden esetre 2022-es megjelenés, szóval még akármi is lehet belőle - akár még egy új DMC: Devil May Cry is.
4.
4.
Onion
Ebben a átlagos nyugati játék stílusban elkészült "Final Fantasy" névvel nevezet játékban mi Final Fantasy benne?
1.
1.
XuChi
Úgy látom nem merték bevállalni a vért. Helyette inkább ez a ritka gagyin kivitelezett "kikristályosodást" eröltetik. Egy-egy esetben még ok, de hogy minden kivégzés így néz ki .... Full ócska az egész amúgy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...