Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Final Fantasy spin-offot hegeszt a Team Ninja

Amerikai toplista: a márciust is az Elden Ring vitte, hasított az Xbox

Hiába volt tömve friss megjelenéssel az előző hónap, a februárban megjelent Elden Ringet egy cím sem tudta megszorongatni az USA-ban. Eközben az Xbox Series-konzolok is megtáltosodtak.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin teszt

A nevetséges trailer és a botrányosan béna demó után kétséges, hogy volt-e egyáltalán valaki, aki várta a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origint. De végre itt van, hogy nekiessünk annak a sokat emlgetett Chaosnak!

Brit toplista: még mindig vezet a Gran Turismo 7

Harmadik hete vezeti a brit játékeladási toplistát a Gran Turismo 7, miközben a Switch-játékok egy kiadós akciózásnak köszönhetően tudtak megtáltosodni. A Stranger of Paradise csak a nyolcadik lett.

Íme, a Stranger of Paradise nyitánya

Mától belevethetjük magunkat a Final Fantasy szokatlan eredettörténetébe, a Stranger of Paradise-ba. Hogy meghozza a kedvünket Jack Garland kalandjához, a Square Enix megosztotta a játék nyitóanimációját.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések - mi pedig szokás szerint szállítjuk a listánkat, amely összefoglalja, hogy milyen újdonságok érkeznek a következő napokban. Lássuk a felhozatalt!

Egy tucat játékkal készült a tegnapi State of Play

Az ígéreteknek megfelelően egy húszperces válogatással készült tegnapi State of Playére a Sony. A főszerepben a PlayStation japán partnerei voltak, a Capcom és a Square Enix is mutatott be új játékot.

Íme, a Stranger of Paradise gépigénye

Jack Garland és csapata egy bő hét múlva megérkezik, hogy leszámoljanak Chaosszal, előtte azonban érdemes lecsekkolnunk a játék rendszerkövetelményeit, ha PC-n vágnánk bele a Stranger of Paradise: Final Fantasy Originbe.

Stranger of Paradise - így működik a harcrendszer

A Team Ninja Final Fantasy spin-offja jócskán eltér majd a JRPG-sorozat korábbi részeitől - le sem tagadhatná, hogy a Nioh alkotói dolgoztak rajta. A játék új harcrendszerét mutatja be a legújabb előzetes.

Kiadós trailert kapott a Stranger of Paradise

A Nioh-játékok alkotóinak Final Fantasy spin-offja egyre közelebb van a megjelenéshez, és most egy új előzetesben alaposabban is megismerhetjük a Jack Garlandra váró kalandokat.

Friss képeken a Stranger of Paradise

A Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin márciusi premierére készülve egy újabb adag képpel lepett meg bennünket a Square Enix. Lássuk, hogyan fest majd a nagymúltú JRPG-sorozat különös spin-offja!