Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Final Fantasy spin-offot hegeszt a Team Ninja

Megjelent a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin új kiegészítője

Végre megérkezett a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin legújabb kiegészítője, mely számos újdonságot hozott magával, köztük ellenségeket, felszerelést, sztoriküldetéseket és egy extranehéz módot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aggodalomra semmi ok, még egyáltalán nem ért véget az őszi játékdömping, így a négynapos hétvégére is bőséggel kaptunk friss megjelenést. Lássuk, mire számíthatunk!

A jövő hónapban ismét kiegészül a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

A Square Enix egy új trailer kíséretében jelentette be, hogy mikor válik letölthetővé a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin következő fizetős kiegészítője.

Újra megmutatta magát a Stranger of Paradise DLC-je

Napokon belül megjelenik a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin első fizetős DLC-je, a Trials of the Dragon King. Lássuk, milyen megpróbáltatások várnak Jackre és csapatára!

Bemutatkozott a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin első DLC-je

Hamarosan megjelenik a vegyes fogadtatást kapott Final Fantasy spin-off első DLC-je, mely a Trials of the Dragon King címet viseli majd.

Amerikai toplista: a márciust is az Elden Ring vitte, hasított az Xbox

Hiába volt tömve friss megjelenéssel az előző hónap, a februárban megjelent Elden Ringet egy cím sem tudta megszorongatni az USA-ban. Eközben az Xbox Series-konzolok is megtáltosodtak.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin teszt

A nevetséges trailer és a botrányosan béna demó után kétséges, hogy volt-e egyáltalán valaki, aki várta a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origint. De végre itt van, hogy nekiessünk annak a sokat emlgetett Chaosnak!

Brit toplista: még mindig vezet a Gran Turismo 7

Harmadik hete vezeti a brit játékeladási toplistát a Gran Turismo 7, miközben a Switch-játékok egy kiadós akciózásnak köszönhetően tudtak megtáltosodni. A Stranger of Paradise csak a nyolcadik lett.

Íme, a Stranger of Paradise nyitánya

Mától belevethetjük magunkat a Final Fantasy szokatlan eredettörténetébe, a Stranger of Paradise-ba. Hogy meghozza a kedvünket Jack Garland kalandjához, a Square Enix megosztotta a játék nyitóanimációját.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések - mi pedig szokás szerint szállítjuk a listánkat, amely összefoglalja, hogy milyen újdonságok érkeznek a következő napokban. Lássuk a felhozatalt!