Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Final Fantasy spin-offot hegeszt a Team Ninja
1702489045

Íme, ezek a játékok érkeznek decemberben a PlayStation Plus katalógusába!

Új hónap, újabb játékok a PlayStation Plus Extra és Prémium katalógusában: december 19-től számtalan szuper címet kaparinthatnak meg az előfizetők. Többek között a Grand Theft Auto V-öt is!
1680501600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz pár érdekes cím, amivel játszhatunk. Sorozatok terén nézhetünk majd világháborús drámát és Verne-adaptációt is. Filmek szempontjából pedig különleges a hét, ugyanis bemutatják az új Super Mario-filmet.
1674320400

Már elérhető a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin utolsó DLC-je

Megérkezett a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin harmadik, és egyben utolsó kiegészítője, így végre teljessé vált a játék.
1671634096

Íme, a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin utolsó DLC-je

Jövőre végre teljes lesz a Square Enix és a Team Ninja közös, hányattatott sorsú akciójátéka, ugyanis januárban érkezik a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin utolsó DLC-je.
1666767617

Megjelent a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin új kiegészítője

Végre megérkezett a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin legújabb kiegészítője, mely számos újdonságot hozott magával, köztük ellenségeket, felszerelést, sztoriküldetéseket és egy extranehéz módot.
1666591200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aggodalomra semmi ok, még egyáltalán nem ért véget az őszi játékdömping, így a négynapos hétvégére is bőséggel kaptunk friss megjelenést. Lássuk, mire számíthatunk!
1662811200

A jövő hónapban ismét kiegészül a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

A Square Enix egy új trailer kíséretében jelentette be, hogy mikor válik letölthetővé a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin következő fizetős kiegészítője.
1657965600

Újra megmutatta magát a Stranger of Paradise DLC-je

Napokon belül megjelenik a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin első fizetős DLC-je, a Trials of the Dragon King. Lássuk, milyen megpróbáltatások várnak Jackre és csapatára!
1656586663

Bemutatkozott a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin első DLC-je

Hamarosan megjelenik a vegyes fogadtatást kapott Final Fantasy spin-off első DLC-je, mely a Trials of the Dragon King címet viseli majd.
1651076040

Amerikai toplista: a márciust is az Elden Ring vitte, hasított az Xbox

Hiába volt tömve friss megjelenéssel az előző hónap, a februárban megjelent Elden Ringet egy cím sem tudta megszorongatni az USA-ban. Eközben az Xbox Series-konzolok is megtáltosodtak.